Wiem, że były podobne tematy, ale nie do FM 2010 i żaden z nich nie udzielił mi odpowiedzi na mój problem. Otóż grając w ekstraklasie Pogonią Szczecin ściągnąłem za darmo fantastycznego zawodnika, ale przyszedł on do mnie 1.09, już po rejestracji składu. Próbowałem wielu rzeczy, by go zarejestrować, ale żadna nie przyniosła skutku. W końcu, czytając podobne mojemu tematy do FM 09 postanowiłem ściągnąć edytor czasu rzeczywistego i tam zarejestrować gracza (zarabia najlepiej z całej mojej drużyny i nie chcę czekać pół roku by zgłosić go do składu). Tu też nie wychodzi, bo po zapisaniu zmian, dalej nie widzę, by zawodnik miał przypisany numer. Może coś źle robię?
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podał mi sposób na zarejestrowanie tego gracza, a jeśli jest to niemożliwe to może chociaż ktoś wyjaśni mi co zrobić żeby te zmiany z edytora się zapisały.
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podał mi sposób na zarejestrowanie tego gracza, a jeśli jest to niemożliwe to może chociaż ktoś wyjaśni mi co zrobić żeby te zmiany z edytora się zapisały.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 26.11.2009, 12:05
Najnowsze posty