Baza danych z III liga polska-problem

Fajfer11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2009, 18:30    Pytanie
Yo,mam baze danych od kleya w której jest III i kawalek IV ligi .Gdy miałem patcha 10.1.0 to robiłem własne zmiany i wszystko hulało.Teraz mam 10.2.0 i próbuje edytować ekstraklase(na tej bazie z III liga).Wyskakuje mi że w III lidze dolnoslasko-lubuskiej liczba drużyn czyli 7 się nie zgadza z liczbą drużyn zgłoszonych (16) więc w zasadach krajowych w PP to zmieniam ale potem pisze że w III lidze w grupie małopolskiej jest 6 teamów a zgłoszonych jest 16 i tak w kółko.W ten sposób zmieniłem całą III lige. Przy najmniejszej edycie bazy kleya mi wyskakuje błąd.Dodam również, iż zdarza się to na 10.2.0 na 10.1.0 sie tak nie działo.Ale kiedy edytuje zwykłą (10.0.0) to mi normalnie działa.

W czym problem?!

EDIT:Dodam że w komentach do 10.2.0 widziałem post że ten patch zmniejsza ceny piłkarzy na realistyczniejsze.W związku z tymczy jeśli bd grał na edytowanej przezemnie zwykłej bazie danych to ceny znów będą wygórowane?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2009, 18:32

Fajfer11 Partyzant

0
21.12.2009 19:32    #1
POMOCY!

szczepek Młody aktywista

0
21.12.2009 22:22    #2
1 sprawa : posty sie edytuje :P
2 sprawa : podobno od patcha 10.2.0 jest cos pozmieniane w edytorze i dlatego... ale nie jestem pewny xD bo np jak od nowego patcha bedziesz probowal rozpoczac nowa gre np na dodatku z liga Lotewska to Ci sie nie zaladuje bo jest podobny problem... ja nie potrafie tego rozgryzc bo wole sie nie bawic w edytorze wole jak robia to specjalisci z CMRev :) pozdrawiam :)

EDIT: Powinny sie zmienic na mniejsze, bo skoro ten patch to zmienia no to musi zmienic ceny na nizsze :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.12.2009 o godz. 16:29

Fajfer11 Partyzant

0
22.12.2009 12:17    #3
Witaj i dzięki za jakąkolwiek pomoc.Bardzo bym prosił również na pytanie,które dałem w edycie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.