Yo,mam baze danych od kleya w której jest III i kawalek IV ligi .Gdy miałem patcha 10.1.0 to robiłem własne zmiany i wszystko hulało.Teraz mam 10.2.0 i próbuje edytować ekstraklase(na tej bazie z III liga).Wyskakuje mi że w III lidze dolnoslasko-lubuskiej liczba drużyn czyli 7 się nie zgadza z liczbą drużyn zgłoszonych (16) więc w zasadach krajowych w PP to zmieniam ale potem pisze że w III lidze w grupie małopolskiej jest 6 teamów a zgłoszonych jest 16 i tak w kółko.W ten sposób zmieniłem całą III lige. Przy najmniejszej edycie bazy kleya mi wyskakuje błąd.Dodam również, iż zdarza się to na 10.2.0 na 10.1.0 sie tak nie działo.Ale kiedy edytuje zwykłą (10.0.0) to mi normalnie działa.
W czym problem?!
EDITodam że w komentach do 10.2.0 widziałem post że ten patch zmniejsza ceny piłkarzy na realistyczniejsze.W związku z tymczy jeśli bd grał na edytowanej przezemnie zwykłej bazie danych to ceny znów będą wygórowane?
W czym problem?!
EDITodam że w komentach do 10.2.0 widziałem post że ten patch zmniejsza ceny piłkarzy na realistyczniejsze.W związku z tymczy jeśli bd grał na edytowanej przezemnie zwykłej bazie danych to ceny znów będą wygórowane?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2009, 18:32
Najnowsze posty