Nagły spadek formy

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.12.2009, 09:54    Pytanie
Gram Wisłą 4 sezon, idzie mi dobrze :-). Ale nie o tym. Mam piłkarzy o których walczą kluby z czołowych lig, teoretycznie mam graczy milion razy lepszych od piłkarzy z ligi. W Lidze Mistrzów 2 remisy z Liverpoolem wygrane nad AZ i Rangersami. Remis z Arsenalem 3:3 ;P i przegrana 3:2. Więc jest to dowód że mam silny skład. Lecz przejdźmy do sedna sprawy. Było super w lidze sukces za sukcesem aż tu nagle porażki i remisy ze słabymi klubami z ligi, do tego w bardzo słabym stylu przy ciągłych atakach teoretycznie słabszej strony. Co odpowiada za ten spadek formy? Odpadają częste zmiany taktyki ponieważ gram tą samą formacją od początku sezonu. Proszę o pomoc. POZDRAWIAM

niemamocnych Partyzant

0
24.12.2009 11:31    #10
ok dzięki za pomoc, zmieniłem ustawienie ale polecenia dla graczy zostawiłem prawie bez zmian ponieważ szło mi na nich rewelacyjnie ale nie dało to nawet najmniejszego efektu

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.12.2009 11:59    #11
Nie wiem jak wygląda to w FM, ale przełóżmy to na "realia":
- masz świetny klub, znany już w Europie a tym samym inne kluby większą wagę przywiązują do rozpracowania Twojego zespołu (rozpracowanie jest coraz bardziej dokładne z biegiem czasu),
- zaczyna panować teoria "bij mistrza" - masz dobry zespół, więc każdy inny będzie chciał się wykazać własnie w meczu z Tobą (szczególnie jeśli u przeciwników są odpowiedni pracownicy z wysokim atrybutem motywacji a zawodnicy mobilizują się dodatkowo na ważne mecze),
- w drugą stronę: jeśli profesjonalim u Twoich zawodników jest na kiepskim poziomie to w meczach z dobrymi drużynami będą grać na poziomie a ze słabeuszami kiepsko.

Po prostu, wg mnie, im dalej tym ciężej także powodzenia :).

Użytkownik uznał post za pomocny

…(…)…

McMoney Młody aktywista

0
24.12.2009 12:14    #12
tekst "Spowiedź hazardzisty" powinien rozwiać wszelkie wątpliwości ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

niemamocnych Partyzant

0
24.12.2009 12:43    #13
gilbert_busko też tak sądzę do tego dochodzi brak motywacji, wygrywamy w Europie to po co się starać ze słabeuszami w lidze, ale zauważyłem że w Europejskich potyczkach też idzie im coraz słabiej

Mar1992 Przodownik pracy

0
24.12.2009 12:50    #14
Dokonujesz dużo transferów?

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.12.2009 12:51    #15
Proponowałbym stopniowie reformowanie kadry.
Jeżeli zawodnicy dość dużo już w swojej karierze zdobyli to trzeba zacząć sprowadzać młodych-zdolnych, którym się będzie chciało, bo w przeciwieństwie do tych pierwszych osiągnęli póki co nie wiele.
…(…)…

niemamocnych Partyzant

0
24.12.2009 21:06    #16
w tym okienku wydałem paru rezerwowych i juniorów i sprowadziłem trzech graczy, tylko co zrobić aby przetrwać jakoś do końca sezonu?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.12.2009 o godz. 21:12

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution