słabe wyniki

NaNi17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2010, 23:26    Pytanie
Ludzie pomozcie :/

Zrobilem samodzielnie dwie taktyki dla Manchesteru United.

Wygrana z Bury 8-0 z Antwerp 5-0 w meczach towarzystkich.

Potem mecz o tarcze wspolnoty wygrywam z Chelsea 1-0

Liga 3-0... 3-1... 3-0... i tutaj zaczynaja sie problemy

Everton 1-1 Arsenal 1-2 Dynamo Kijow 1-1 Swansea!!!!?? 1-0...

w czym tkwi problem !?

gralem 2 taktykami. przewaznie 4-4-2 i troche 4-1-2-2-1

techniczny Młody aktywista

0
08.01.2010 08:34    #10
@ parachutes
kolejne mecze bomba! nie pamiętam już ile meczów rozegrałem, ale będzie kilkanaście. przegrałem tylko jeden - z Lazio w LM i to kurde strzelili mi gola w 6 minucie czasu doliczonego, a sędzia oficjalnie doliczył tylko 4 minuty :P pozostałe mecze wygrywam do zera pakując zazwyczaj 3-4 bramki. cud taktyka. a na Lazio się odegrałem w reważnu - 3:0. jak tak dalej pójdzie to mi się to znudzi bo tak na dobrą sprawą to większość tych bramek wygląda tak samo - podanie w uliczkę do napastnika lub ofensywnego pomocnika i strzał po ziemi w sytuacji sam na sam :D

jednak żeby być uczciwym, ta taktyka niewiele ma wspólnego z rzeczywistością. brak w niej skrzydłowych pomocników. wiadomo, że we współczesnej piłce odgrywają oni jedną najważniejszych ról w drużynie. w tej taktyce po bokach mamy tylko defensorów.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.01.2010 o godz. 11:00

parachutes Młody aktywista

0
08.01.2010 10:30    #11
No to jak wprowadzę tę taktykę, to moi skrzydłowi się nie ucieszą :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

techniczny Młody aktywista

0
08.01.2010 11:00    #12
no właśnie, mam taki sam problem. 4 zdolnych skrzydłowych mogących grać tylko na skrzydłach. staram się wpuszczać ich chociaż na końcówki ale długo tak się nie da. zaraz zaczną przebąkiwać o odejściu, a przecież nigdy nie wiadomo kiedy będę potrzebował skrzydłowego ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.