Gra na pół gwizdka.

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2010, 00:19    Pytanie
Witam
Mam dwa problemy i chciałbym abyście mi pomogli je rozwiązać:
1. Co zrobić aby zawodnicy nie grali na pół gwizdka ze słabszymi rywalami???
2. Co zrobić żeby zawodnicy nie poddawali się przed rozpoczęciem meczu z silnymi rywalami???

Z góry dzięki za pomoc.

McMoney Młody aktywista

0
05.01.2010 00:37    #1
1.Może jakieś spotkanie z zespołem? Zbiórka sztabu? Rozmowy motywacyjne inaczej dobieraj?
2.Ja daję "życzę szczęścia" i mimo że czasem przegrają, to dają radę ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Glory, Glory MAN UNITED !!

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
05.01.2010 01:12    #2
grając ze słabiakami oczekuj wygranej, a jak przegrają, to zrób im w przerwie/po meczu piekło. Ze dwa razy tak hukniesz, to i dyscyplina wróci.
Natomiast z silniejszymi - możesz spróbować grajcie na luzie. Za częste dawanie "możecie wygrać"( które, o zgrozo, pasuje najczęściej) sprawia, że zespół przestaje na to reagować i zwyczajnie nie wierzy, że ma szanse wygrać ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

parachutes Młody aktywista

0
05.01.2010 11:04    #3
Po wygranym nisko meczu ze słabymi mówi im, że powinni zagrać lepiej, nie okazuj zrozumienia w przerwie, gdy remisujesz z silnym przeciwnikiem, tylko mów, żeby się bardziej starali etc.

Ale przede wszystkim ustaw przed wyborem składu w podglądzie taktyki dodatkowo widoczny atrybut - waleczność. I spróbuj przez kilka meczów dobrać najwaleczniejszych piłkarzy. Może tu jest problem? Nie wiem czy z atrybutem determinacja nie jest podobnie, ale chyba większość walecznych ma wysoko ustawioną determinację.

Ja w swojej karierze przez 2 sezony kisiłem się Łęczną w I lidze, a w trzecim - po awansie - zacząłem remisować z najlepszymi i ogrywać słabszych. Wydaje mi się, że wymiana zawodników na bardziej walecznych miała w tym jakiś udział. Teraz jestem 4 w Ekstraklasie, minęło pół sezonu.

Użytkownik uznał post za pomocny

-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution