Prowadzenie reprezentacji kraju.

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.01.2010, 21:09    Pytanie
Moje pytanie jest dosyć ogólne, mam nadzieję, że użytkowanicy, krórzy prowadzili/prowadzą reprezentacje w FM, będą mogli mi pomóc. Otóż chciałbym zapytać, gdzie mogę obserwować zawodników, mogących grać w mojej reprrezentacji. Chciałbym się dowiedziec, jak wygląda sprawa z powołaniami do kadry. Mile widziane też są różne inne rady, pomocne jesli chodzi o prowadzenie kadry. Pozdrawiam i liczę na pomoc doświadczonych graczy ;)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
15.01.2010 21:15    #1
Obserwacje możesz przeprowadzać poprzez trenerów - wysyłając ich do zespołów i nakazanie obserwacji poszczególnych graczy, jednak jak w przypadku scouta, jeden trener do jednego klubu, bo więcej będzie podróżował niż obserwował. Oglądać piłkarzy w akcji można też samodzielnie. Jeśli zatrudnisz asystenta, to on będzie ci co tydzień przedstawiał listę spotkań z reprezentantami do obejrzenia. Wystarczy wybrać i mieć oko na graczy ;] Z powołaniami jest inaczej, najpierw podsyła propozycję asystent, możesz zignorować lub zaakceptować. Jeśli 'wyłapiesz' jakiegoś zdolnego gracza, klikasz na jego nazwisku prawym i albo dodajesz do listy krajowej albo od razu do pierwszego składu (i automatycznie do listy krajowej). Mam nadzieję, że pomogłem ;]
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
0
15.01.2010 21:18    #2
1. Obserwacji może dokonywać Twój asystent lub inni zatrudnieni przez Ciebie trenerzy. Zakładka Reprezentacja w profilu zawodnika >zamów raport z meczu (czy jakoś tak)
2. możesz sam obserwować swoich grajków - co pewien czas asystent będzie Ci przygotowywał listę spotkań, na które możesz pojechać aby obejrzeć reprezentantów w akcji.
3. Jeśli chodzi o powołania, to na kilka dni przed dniem powołań Twój asystent przedstawi swoją wizję składu, ale decyzja należeć będzie do Ciebie.

E: Bolson szybszy:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.01.2010 o godz. 21:20

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution