Nagrody/ Zespół juniorski

Sasen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2010, 14:40    Pytanie
Mam dwa nurtujące mnie pytania od początku mojej przygody z FM'em 10...
Pierwszy to dotycz może dla niektórych rzeczy błahej, lecz dla owa rzeczy jest dość istotna i umila? mi grę. Chodzi o nagrody, a w głównej mierze o te przyznawane każdego miesiąca przez ligę... Kiedyś grałem w pewną część FM'a ( nie pamiętam dokładnie w, którą) Liverpool'em przyznawane były różne nagrody każdego miesiąca od Menadżera Miesiąca przez 11, a skończywszy na graczu miesiąca. Obecnie w najnowszej części tej świetnej gry gram Milan i zostałem nie mile zaskoczony... Jedyną nagrodą, która zostaje przyznawana ( i to nie zawsze) co miesiąca jest Tytuł Menadżera Miesiąca, nie licząc 11 kolejki. Czy może jest tak tylko w Serie A czy może w całej najnowszej wersji nie ma już tak dużo nagród ?

Kolejna kwestia tyczy się drużyny juniorów. Szukałem dość długo opcji w, której można by było samemu zająć się prowadzeniem "Primavery" naszego klubu jednak nieudolnie. Chciałbym się dowiedzieć gdzie owa opcja się znajduje.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

szfedo Przodownik pracy

0
18.01.2010 14:45    #1
W Premiership co miesiąc przyznawane są nagrody za Menago Miecha, Piłkarz Miecha, Młody piłkarz Miecha, Brama Miecha. Fakt, że często są to irytujące kandydatury, ale co miesiąc się ukazują :P

Użytkownik uznał post za pomocny

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
18.01.2010 14:46    #2
1. Ja gram w Premier League i co miesiąc są przyznawane nagrody dla: Bramki Miesiąca, Menedżera Miesiące, Piłkarza Miesiąca i Młodego Piłkarza Miesiąca.

2. Klikasz na górze w zakładkach na nazwę swojego klubu, wybierasz USTAWIENIA ZESPOŁU, zjeżdżasz paskiem na dół i przy młodzieżówce klikasz OBEJMIJ KONTROLE. Wyglądałoby to tak:

np. Sunderland -> Ustawienia -> w dół -> Zespół Juniorski i zaznaczasz Obejmij kontrolę.

Edit: Uprzedzony

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.01.2010 o godz. 14:46

Użytkownik uznał post za pomocny

Sasen Partyzant

0
18.01.2010 14:52    #3
Ok dzięki wszystkie wątpliwości rozwiązane...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.