Pytanie o pożyczkę.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2010, 19:24    Pytanie
Będąc menedżerem MU każdy z nas może zauważyć, że genialni Glazerowie zadłużyli Diabły na 800 milionów euro. Moje pytanie jest następujące. Czy istnieje możliwość, oprócz FMRTE oczywiście, zniwelowania tego długu za jednym zamachem w trakcie gry? Bo chciałbym być na plusie każdego miesiąca, a tak to jestem 10 milionów do tyłu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
0
31.01.2010 19:34    #1
Chyba tylko FMRTE ci pozostaje - choć może jakby doszło do zmiany zarządu to nowi włodarze mogliby spłacić pożyczkę. Ale musiałbyś trafić na wyjątkowo hojnego szejka. Inną opcją jest wywalenie pożyczki edytorem, ale musiałbyś zaczynać grę od nowa.

Użytkownik uznał post za pomocny

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.01.2010 19:47    #2
w poprzenich FMach, czy nawet CMach często grałem zadłużonymi klubami, i po jakimś czasie były one bardzo bogate, ale nigdy nie zdarzyło się, zeby pożyczki spłaciły się naraz same...
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
31.01.2010 20:36    #3
bo nie ma takiej opcji nawet (szczególnie) w rzeczywistości. O ile kredyt na odkurzacz czy auto możesz spłacić wcześniej, to na dom już nie zawsze. Banki żyją z odesetek naliczanych w skali roku, im więcej lat, tym więcej odsetek. Dlatego nikt się nie zgodzi na spłatę 800 mln długu, skoro rozkładając to na - powiedzmy - 50 lat mogą zarobić drugie 800 mln. To tak w dużym skrócie :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Mirkowski Partyzant

0
02.02.2010 09:05    #4
ja gralem kiedys Newcastle i 100mln oni maja do splacy. w polowie sezonu dostalem hojnego typka z Egiptu i polowe dlugu splacil a druga polowe w drugim i 3 sezonie :)
takze bylem zadowolony strasznie, ale to sie trafia raz na jakis czas. mysle ze zalezy od tego tez jak sie my "managerowie" wypowiadamy wtedy moze zainteresowanie sie zwiekszyc. moj NUFC gral w Cham. bardzo dobrze i moze dlatego zainteresowal sie nim gostek ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution