Czarny obraz

LieToMe Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.02.2010, 21:11    Pytanie
Witam.
Mam problem z FM'em ponieważ gdy chce grać na trybie 2D pojawia sie czarny ekran. Tryb 2D chodzil mi jak dotad najlepiej, ale od pewnego czasu ciagle robi sie ten nieszczesny czarny ekran. Gram na patchu 10.2.0. Sterowniki w sumie mam najnowsze, directx tez, gre przeinstalowywalem i to samo. Moze ktos mnie nakieruje w rozwiazaniu problemu? Cos doradzi?

Ten problem zaczal sie juz jakis czas temu, ale kiedys moglem normalnie grac bez problemow w ta wersje FM'a.

Moj komp - Sempron 3200+ 1,8 ghz, 2,5 GB Ram, radeon x550 (128mb)

Prosze o jakies rady.

bartek09u6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.02.2010 08:35    #1
Ja mialem np. tak ze po jakis dobrych 3 miechach grania na kompie nr.1 mialem 3D obraz i wszystko Bylo Pieknie Ladnie a gdy przenioslem sie na drugi komp to za jakis czas wszedlem na chwile w Fm'a na tym pierwszym kompie i jak juz chcialem 3D to sie nie dalo...;/ ..Takie dziwaczne..ale Prawdziwe..

Hmm.. nie poradze Ci na ten problem ale moglbys zmienic karte na lepsza..chociaz jakiegos Radeonka 9600 (256mb)..czy cos w tym stylu..

Pozdro ;p

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.