Utracony zawodnik = FMRTE . Proszę o pomoc

Szymi1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.02.2010, 10:13    Pytanie
Witam. Mam taki problem. Gram w lidze Greckiej, zespołem Kavala. Obecnie mam sezon 2013.To jedna z moich najciekawszych karier w tej edycji FM.

No i w mojej szkolce "powstal" świetny newgen, prawy obronca, ktory ma bardzo wysokie PA i ma szanse byc jednym z czołowych obroncow Europy. Grał juz cały sezon i spisywał się świetnie a ma zaledwie 17 lat.Był moim prawdziwym "pupilem" Ale do rzeczy. Niestety zrobilem błąd. Po zakonczeniu sezonu "poszedłem na urlop" wrociłem z niego dopiero 15 czerwca, po czym zapisalem gre nadpisując moje dwa jedyne savy z tej kariery. I o zgrozo - okazało sie wtedy ze mojego prawego obroncy nie ma juz w klubie bo 30 maja wygasł mu kontrakt :/ teraz zawodnik za nic nie chce wracać do klubu. Próbowałem nawet "przywrócic go" FMRTE, ale ten program nie chce mi działać. Probowalem wszystkich sposobów, zainstalowałem też Frameworka 3.5 ale to nie pomaga. Mam Windows Vista.
Czy jest jakis sposob zeby przywrocic tego prawego obronce do klubu przed nowym sezonem? Moze byc nawet sposob "nielegalny" :P Byle by skuteczny.

Pozdrawiam, liczę na Waszą pomoc.

EDIT: Poradziłem już sobie z FMRTE, teraz działa. Niestety tego zawodnika nie da się związać kontraktem, prawdopodobnie dlatego ze nie ukonczyl 18 lat. Da się coś z tym zrobić, zebym mial go spowrotem w klubie ?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.02.2010, 15:23

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.02.2010 16:17    #1
Chwal go w mediach, że "zapowiada się na świetnego gracza" , iż "doprowadza ciebie do ekstazy swoimi umiejętnościami" - powinno coś pomóc.
Osobiście, myślę, że, chociaż nie jestem do końca pewny, iż jak nie chce piłkarz wrócić do swojego byłego klubu od razu - jest to z góry zapisane w kodzie gry(taka blokada).
Po jakimś czasie zgadza się na powrót, więc dla mnie jedynym wyjściem jest to, co napisałem na początku.
Jeżeli nikt się nim nie interesuje, to czekaj do momentu, aż(mniej więcej jeden sezon) będzie chciał grac znowu w twoim klubie.
W "FMRTE" zauważyłem opcje klonowania, nie wiem jak się nia posługiwać, ale sprawdz, moze pomoże.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.02.2010 16:36    #2
poczekaj pol sezonu i zaproponuj mu kontrakt na pewno wroci:)
(L)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.