Acer Aspire One ( NETBOOK )

mckej88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.02.2010, 15:50    Pytanie
Witam czy będzie działac mi gra football manager 2010 oraz następne wersje na tym że laptopie i oczywiście tyb 3D.

Procesor: Intel Atom N270 (1.6 GHz / FSB 533 MHz, 512KB)
Pamięć RAM: 1 GB
Dysk twardy: 160 GB (S-ATA)
Karta graficzna: Intel GMA 950 (zintegrowana)

Gram zazwyczaj 4 ligi ! i tylko tryb 3D

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.02.2010 16:01    #1
Wydaje mi się, że przy jakiś naprawdę dobrych wiatrach, możesz włączyć jeden kraj z ligami, które będą potrzebne do rozgrywki, a co do "trybu 3D". to powiem szczerze, że jeżeli masz kartę zintegrowaną - możesz mieć małe problemy z graniem, chociaż nie chcę przesądzać.

Ja osobiście, jeszcze przed zmianą komputera, grałem na podobnych parametrach jak Ty. Bałem włączyć więcej lig niż jedna, chociaż rekompensowałem sobie to "ogromną bazą danych". Wszystko działało jak "krew z nosa"

dobry.adam Partyzant

0
21.02.2010 17:24    #2
Polecam ściągnąć wersję demo i spróbować. Wymagania są przecież identyczne. :)

mckej88 Partyzant

0
21.02.2010 19:34    #3
Tylko że ja planuje zakup tego laptopa a nie go posiadam ! doscyć często gram w FM'a dlatego założyłem ten topic aby ktoś kto może posiada albo cos wie odpowiedział na moje pytanie !!

dobry.adam Partyzant

0
21.02.2010 22:33    #4
Spokojnie. :) Niestety, było już kilka podobnych tematów, ale nie padła jednoznaczna odpowiedź. Nikt też nie pochwalił się działającą grą na netbooku.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
21.02.2010 22:55    #5
Wszystko zależy od wielu czynników, niczego Ci zagwarantować nie możemy. A bo nie wiadomo, jaki będziesz miał OS, a to nie wiadomo jak wydajny będzie ram, nie wiadomo jakie będziesz miał ustawienia, czy szybko lapka zaśmiecisz.
BTW. słaba ta konfiguracja bardzo, radziłbym dozbierać kasy i kupić coś sensowniejszego.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.