Majewski 2015

emkaesiak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.02.2010, 16:54    Pytanie
Niech tytuł tematu Was nie zmyli. Nie jest to tytuł jakiejś zmyślnej gierki czy filmu, ale okres mojego ciągłego oczekiwania.

Gram na bazie 10.0.0. Trenerem reprezentacji jest Majewski. Mam rok wymieniony wyżej i PZPN dalej nie zastanawia sie nad zwolnieniem byłego reprezentanta Polski. Polska pod jego wodzą siegnela zaszczytnego 120 miejsca w rankingi FIFA. ZPN dalej go trzyma. Chciałbym w końcu zastąpić go na stanowisku selekcjonera, ale chyba musze poczekać do jego emerutury.

Zastanawiacie się pewnie: "Czego on od nas chce"??
Sprwa jest prosta. CZY WY TEŻ SPOTKALIŚCIE SIĘ Z TAKIM PROBLEMEM??

P.S. Chodzi mi o to, że Majewski trzyma się stołka mimo tylu porażek i tragicznych ME

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 23.02.2010, 17:05

Black Młody aktywista

0
27.02.2010 22:15    #10
Wielu z Was wymienia to, że Polska jest niziutko w rankingu, a Majewski nadal jest. A pomyśleliście może, że skoro nie gramy w eliminacjach do Euro 2012 to do czasu tego Euro nie zdobywamy żadnych punktów do rankingu? Możemy w towarzyskich ogrywać Brazylię czy Anglię i dlatego Majewski nadal się trzyma, ale punkcików żadnych. I spadamy. Obiektywne miejsce osiągniemy około właśnie 2015-16, kiedy zdążymy już trochę nadrobić te cztery lata bez punktów.

kopacz Młody aktywista

0
28.02.2010 12:09    #11
u mnie Smuda w meczach towarzyskich do Euro przegrywa z Grecją, Kanadą, Chorwacją, Chinami czy Finlandią a dalej się trzyma i ma stan stabliny [eeeh]

sylar Partyzant

0
28.02.2010 12:17    #12
Mi też się marzy objęcie posady selekcjonera w FM2009, ale związek trzyma sie kurczowo Beenhakera, który doprowadził Polskę do dumnego, 78. miejsca w rankingu FIFA. Widocznie twórczy FM-a znają dobrze umiejętności rozumowania Laty i spółki ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.