Totalny brak zgrania

mateuszmc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.03.2010, 22:26    Pytanie
Mam problem z moimi skrzydłowymi w Chelsea otóż chodzi mi o Joe Cola i Antonio Cassano.Gram systemem 4-5-1,a teraz zmierzam do sedna sprawy,więc chodzi mi oto że np. Joe Cole gra na prawej a Cassano na lewej,gram przeważnie skrzydłami a oni se chyba jaja robią nie dosyć że przenoszą się na nie swoje "części" boski
to jeszcze kiedy Cassano gra dobrze to źle gra Cole i na odwrót możecie mi coś poradzić ? Być może zmiany w składzie,zmiany taktyczne,bądź lincz obydwu gentelmanów ? :p

N-Dubz Partyzant

0
04.03.2010 00:06    #1
Jesli chodzi o brak zgrania, to na pewno nowi zawodnicy potrzebuja czasu aby zgrac sie z reszta, mojemu Angelkowi Di Marii zajelo to ok. miesiac, teraz tworzy, drybluje strzela i jest cacy. A jesli chodzi o schodzenie na nie swoja czesc, zobacz czy nie masz zaznaczone w poleceniach dla pilkarza ''zamiana pozycji''

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.03.2010 00:33    #2
różnica w występie meczowym może byc spowodowana wieloma rzeczami, ale pierwsza, która przychodzi mi do głowy - to przeciwnik. Jeden uzna, ze Cole jest groźniejszy, i będą go krótko kryć, faulować itd. a inni - że Cassano. A nawet bez szczegółowych instrukcji - w latach 90' każdy prawy skrzydłowy miał przekichane w meczach z Milanem, gdzie na lewej stronie grał Maldini :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.