Jak zrobić własną ligę ???

robertfordon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2010, 15:35    Pytanie
mam problem ponieważ chce zrobić jedną ligę w której będzie grać Barcelona, Man City, Inter, Chelsea, Lyon. Nie wiem jak to mam zrobić żebym mógł mieć swoją własną ligę.
Moje pytania:
1. Czy potrzebny jest do tego jakiś program (JAKI?)
2. Czy w ogóle można zrobić cos takiego ? (wydaje mi sie że tak)

robertfordon Partyzant

0
14.03.2010 17:18    #10
A ja znalazłem na stronie to chciałem się tu zapytac żeby mu pomóc, ale jeżeli to jest pirat to mu nie będę pomagał tylko upomnę żeby sobie kupił oryginalną grę. Bo nie lubie takich ludzi

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
14.03.2010 17:18    #11
No to dla tego Twojego gościa: "dysk na którym zainstalowałProgram FilesSports InteractiveFootball Manager 2010 oolseditor.
Edyta prosi o podrzucenie tej strony z tymże zapytaniem.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 14.03.2010 o godz. 17:19

Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

robertfordon Partyzant

0
14.03.2010 17:20    #12
No teraz to mu tego nie napiszę. Bo jest najwidoczniej piratem! i mu nie pomogę :)

Bolson Minister ds. Nagłych

0
14.03.2010 17:22    #13
Ale możesz podrzucić tą stronę. Ja mogę mu odpowiedzieć. I sprawdź, czy masz to u siebie, wrzuć screena z łaski swojej.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

robertfordon Partyzant

0
14.03.2010 17:23    #14
A nawet jakbyś chciał wiedzieć kolego :) To ja mam to wszystko jak mówisz (BO JEST ORYGINALNE) ale i tak tego nie potrzebuję :) a on niech sobie kupi oryginalną grę, tyle mu napiszę :) Dzięki że mnie upomniałeś że to może być pirat...

robertfordon Partyzant

0
14.03.2010 17:25    #15
U mnie jest znaczek: piłka i pisze "editor" 2010 Sports Interactive :)

robertfordon Partyzant

0
14.03.2010 17:35    #16
Wrzuciłbym screena, ale nie może się załadować. Jeżeli jeszcze mi nie wierzysz to podaj e-maila i wyślę tobie tego screena z tym Editorem na potwierdzenie, że mam oryginał. :)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 14.03.2010 o godz. 17:37

Baphometh Młody aktywista

0
14.03.2010 17:57    #17
[quote=robertfordon]Ja mam oczywiście oryginalne tylko jeden gościu sie pytał ze stronki internetowej i dlatego takie pytanie tutaj zadałem :) [/quote]
yaa, a mleko kwaśnieje, bo krasnale doń sikają.
[quote=Bolson]a po drugie, to wiesz co.. zaraz ktoś chyba dostanie wezwanie na policję.[/quote]
rotfl, nie powiem uśmiałem się z tego tekstu
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Kleyo Ekspert

0
14.03.2010 20:36    #18
Możesz zrobić taką ligę, ale musi się w niej znaleźć Real Madryt :P
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
15.03.2010 09:52    #19
[quote=golex]
Do Panów Adminów... Mogę wiedzieć za co mam reakcjonistę ? Jak ostatnio nic takiego co by nadawało się na pomarańcz nie napisałem... [/quote]
Pozwolę sobie odpowiedzieć Ci na pytanie.

Jak najbardziej zasłużyłeś na reakcjonistę. Jeśli nie wiesz za co, to podpowiem. Dokładnie to za tego posta.
[jeśli screeny się w nim nie wyświetlały, to miast zaśmiecać temat mogłeś np. wysłać donos do autora poprzedniego posta ze screenami które nie działały i poinformować go o tym]

Zanim udzielisz się na jakimś forum przeczytaj zasady na nim obowiązujące.
Jeśli wciąż masz wątpliwości co do zasadności przyznania Ci reakcjonisty to przeczytaj sobie do czego służy dział: Przechwałki, rekordy, niesamowite wyniki, a co w nim jest niemile widziane to masz np tutaj:
[quote=Pucek]
Wracamy z naszym popularnym tematem i miejscem do dzielenia się z innymi użytkownikami CM Revolution swoimi rekordami i niesamowitymi sytuacjami związanymi z Football Managerem
...
Tutaj posty ze screenami i osiągnięciami. Nic ponadto.
...
[/quote]
EOT

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.