Gracze krajowi z Włoch

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.04.2010, 22:00    Pytanie
Witam, zwracam się do was po raz kolejny z prośbą. Tym razem chodzi mi o ustawianie graczy krajowych, przy niestandardowej bazie danych, a konkretnie gdy wybieram np. graczy z Ukrainy ogólna ilość zawodników w grze wzrasta o 3 lub 4 tysiące. Gdy wybieram piłkarzy krajowych z Włoch, ta ilość wzrasta o ... 15 tysięcy! Czy jest to normalne, czy wy też tak macie? Mam z tym problem, ponieważ gdy wybiorę graczy z Włoch wyskakuje mi, że wszyscy gracze przekraczają zalecaną ilość. Jest to ważne, bo chciałem zakontraktować kilka talentów właśnie z Włoch. Skąd bierze się aż taka różnica międzi ilością graczy krajowych z Włoch, a z innch krajów?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
17.04.2010 22:03    #1
Oczywistą rzeczą jest iż we Włoszech, Anglii czy Hiszpanii jest dużo więcej piłkarzy niż np. na Ukrainie czy Białorusi.
lucasinho.blox.pl

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
17.04.2010 22:05    #2
Jasne jest to oczywista rzecz, ale nie sądziłem, że aż kilka razy więcej... Czyli nie można nic z tym zrobić, aby było ich mniej? W kontekście talentów głównie chodziło mi o Verattiego i Russotto, może znacie jakiś inny sposób aby ich mieć w bazie danych?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2010 o godz. 22:06

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
17.04.2010 22:15    #3
Verratti i Russotto są po włączeniu ligi włoskiej.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
17.04.2010 22:33    #4
[quote=FAQ]DDT - służy do "zachowania" określonych piłkarzy (również całych klubów i narodowości) w nowo tworzonej grze.

Jak to się robi?
Najpierw musimy stworzyć plik tekstowy o dowolnej nazwie i rozszerzeniu .edt lub .ddt, a następnie otworzyć go w dowolnym edytorze tekstu, np. Notatniku. Listę komend znajdziecie w sekcji Ustawienia i inne opcje.

Retain Player(s) - stosując tą komendę możemy być pewni, że nawet na małej bazie danych w grze będzie nasz ulubieniec albo wszyscy jego koledzy z klubu. Przykład:

"RETAIN_PLAYER" "434121"
"RETAIN_PLAYERS" "Nipikinamu"

Pierwsza linia ma za zadanie dodać do nowej gry zawodnika o wdzięcznie brzmiącym imieniu - Ivoki Kaltak. Druga natomiast doda wszystkich piłkarzy z jego klubu, czyli Nipikinamu.[/quote]

Postępując według tej instrukcji możesz wybrać sobie poszczególnych graczy których chcesz załadować, bez wybierania całych państw.
lucasinho.blox.pl

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.