Przetwarzanie wyników - zależnośći, zmiany?

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2010, 16:02    Pytanie
Przed chwilą przeglądając opcje gry natrafiłem na "Przetwarzanie wyników" = sprawdziłem i zobaczyłem że mam szybkie, jednak pisze "Szybsze (mała płynność)". O co chodzi z tą płynnością?

W szukajce znalazło jedynie które wybrać, ale nie pisało o co chodzi z płynnością- na dodatek temat dotyczył FM 2007- zmieniło się coś w tej sprawie od tamtej wersji?

Edyta mówi że popełniłem błąd w temacie.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.05.2010, 16:03

#TeamTyniec

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.05.2010 16:07    #1
Możesz sobie ustawić jak szybko gra mieli dane po klkiknięciu "kontynuuj"

Jak weźmiesz maksymalną prędkość, nie możesz kliknąć "przeglądaj" i przerwać mielenia. Wtedy "zaciemnienie" po konttynuacji trwa najkrócej. Jak weźmiesz wolną prędkość, w każdej chwili możesz "wrócić" do gry, ale przetwarzanie będzie trwało dłużej.

Nie umiem się coś dziś wysłowić.... zrozumiałeś? :)

Użytkownik uznał post za pomocny

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

johny96 Partyzant

0
07.05.2010 16:08    #2
Chodzi o to, że jak zaznaczysz najszybsze to nie będziesz mógł przerywać opcji kontynuowania i wiadomości będą szybko się przetwarzały, a jak dasz wolno, to będziesz mógł przerywać, ale sama gra będzie wolniejsza.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.05.2010 o godz. 16:08

McMoney Młody aktywista

0
07.05.2010 16:08    #3
Płynność jest to czynność w grze którą uruchamiasz klikając kontynuuj. Przykładowo zbliżają się mecze reprezentacji, klikasz kontunuuj i czekasz dajmy na to 2 minuty, aż wszystkie mecze się rozegrają i będziesz znał wynik. Pamiętam że w poprzednich wersjach dając maksymalne nie można było dać przetwarzaj, czyli jakby zrzucenie tych przetwarzanych wyników na pasek, a mimo tego wykonujesz te czynności co zawsze. Mam nadzieję że rozumiesz

Edt: Godman i Johny szybsi...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.05.2010 o godz. 16:09

Glory, Glory MAN UNITED !!

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.05.2010 16:09    #4
dotyczy się to też rozgrywania meczów?

Godman: Zrozumiałem, zrozumiałem.
#TeamTyniec

najdi013 Partyzant

0
07.05.2010 16:13    #5
[quote=Chod]dotyczy się to też rozgrywania meczów?

Godman: Zrozumiałem, zrozumiałem.[/quote]

Z rozgrywaniem meczów nie ma to nic wspólnego tylko z tym gdzie masz napisane 'przetwarzanie...' :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.