czy można cofnąć składy do takich, które były np w 2004r.?

Zipo7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2010, 19:09    Pytanie
witam. mam problem a mianowicie czy można cofnąć składy fm 2010 do składów takich jakie były w 2004.? czy jest jakiś mod, uaktualnienie lub łatka.?a jeśli nie to jak taką zrobić.? bardzo podoba mi się ADDM Academy Database ale to jest do wersji 2009. szukałem takich podobych modów, niestety nic nie znalazłem. jeśli ktoś coś wie na ten temat pomóżcie :)).

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2010 19:11    #1
Wejdź:

http://www.cmrev(...)?page=97

Tam zapytaj w tej sprawie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.06.2010 o godz. 19:12

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution