Szybkość meczu

marcosimone Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2010, 22:02    Pytanie
Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na jedno pytanko?

Jak oglądacie mecze swoich drużyn?
Same napisy?
2D?
3D?
I z jaką szybkością je oglądacie?
Czy te wszystkie elementy mają wpływ na wyniki drużyny?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.07.2010 22:07    #1
Włączasz i oglądasz. Nie mają wpływu. Nieco ponad połowę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.07.2010 o godz. 22:08

Użytkownik uznał post za pomocny

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

marcosimone Partyzant

0
03.07.2010 22:40    #2
a ja jadę na samych napisach i maks szybkości...jadą mnie niemiłosiernie...te managery coraz trudniejsze...w cm 07 ustawiałem swoje 433 i Legią majstra miałem...a tu padaka...

Black Młody aktywista

0
03.07.2010 22:42    #3
2D. Rozszerzone sytuacje, czasem w mało ważnych meczach kluczowe. Szybkość jedno-dwa kliknięcia od najszybszego.
Nie ma wpływu. Co najwyżej na Twoje reakcje dotyczące taktyki, wolniej je wprowadzasz. No i możesz nie zauważyć wszystkiego jak grasz samym komentarzem. W sumie nie masz prawa zauważyć po komentarzu, że trzeba skrócić polę gry. :>

dobry.adam Partyzant

0
03.07.2010 22:44    #4
Żaden ze sposobów prezentowania meczu nie ma jakiegokolwiek wpływu na wyniki Twojej drużyny. Jeżeli drużyna przez Ciebie prowadzona gra słabo, spójrz tutaj: http://www.cmrev(...)iki.html - na pewno znajdziesz artykuł, który pomoże Tobie w rozgrywce. Temat zamykam, Ciebie pozdrawiam i życzę zwycięstw.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.