Dziwny osobisty problem

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2010, 13:27    Pytanie
Witojcie!
Mam taki problem. Może to nie problem ale moje własne złe samopoczucie wynikające z tego. Czemu tak jest że gdy biorę włoskie Udinese który jest średniakiem Serie A po blisko połowie sezonu jestem pierwszy mając pkt przewagi nad Interem i aż 10 nad Milanem? Na 16 meczy zremisowałem z owym Interem 2:2 cały czas goniąc wynik i przegrałem z Palermo 1:0 gdy te mecze były zaraz po sobie. Już nawet nie chodzi o to że różowi spisują się słabo jak na ich potencjał bo znane są przypadki wygrania z mocnym rywalem by przegrać ze słabszym. Potrafiłem ograć Fiorentine w pierwszej kolejce co jeszcze można zrozumieć gdyż dostali ode mnie 4 bramki a w pozostałych 15meczach stracili tylko 5! Z Juventusem który jest w okolicach dziesiątki też jeszcze można zrozumieć i z Romą która długi czas była w strefie spadkowej. Ale czemu nie zdarzają mi się wpadki ze słabszymi rywalami? Od razu uprzedzam że nie gram S & L gdyż wtedy zakładanie tego tematu nie miałoby sensu. Zbliża się połowa sezonu a ja średnim Udinese walcze o majstra. Nie jestem tym zbyt zadowolony gdyż wolałbym piąć się w górę tabeli w miarę realistycznie, a tu takie chece. Ktoś wie może czemu tak mi się zdarza?
Glory, Glory MAN UNITED !!

fbd Młody aktywista

0
05.07.2010 13:34    #1
To tylko świadczy o zajebistości managera ;) Jeśli chcesz piąć się w górę tabeli to spróbuj grać Sieną czy Atalantą :)

Użytkownik uznał post za pomocny

The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

zolw_ik Partyzant

0
05.07.2010 14:36    #2
Cóż, różnie bywa. Miałem tak, że zacząłem średniakiem i po sezonie byłem 17., żeby spróbować ponownie po jakimś czasie i być 1. Problem jest taki, że jak wygrasz pierwsze mecze i trafisz z taktyką to jest z górki, a jak coś nie pójdzie i spadnie morale to się robi błędne koło z którego ciężko wyjść.

pierdutka Przodownik pracy

0
05.07.2010 15:39    #3
Jak grałem Bari to nie dałem rady i spadłem do Serie B. Natomiast Atalantą, która miała prognozę 15 miejsce, zająłem 5, a sezon później wygrałem Serie A, w trzecim Puchar Uefa i Serie A. :)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.07.2010 23:14    #4
Ja miałem to samo w Lechii - miałem walczyć o utrzymanie, walczyłem o LE. Słabszy klub, rywale nastawiają się na cieniasa (w sensie skrypt gry ich nastawia), czasem dadzą słabszy skład - a Ty, jako dobry gracz ściągniesz dwóch - trzech piłkarzy dzięki którym grasz znacznie lepiej, poukładasz taksę - no i zaskakujesz przeciwników jakością gry. Jest to w zasadzie realistyczny aspekt gry, jednak nierealistyczna jest częstość występowania tego typu akcji.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.