FMRTE

0
08.07.2010, 13:02    Pytanie
Witam! Jest taka sprawa, że gdy próbuję wczytać grę w FMRTE to pojawia się błąd:

"An unexpected error occurred FMRTE will terminate, please send the error.log file that was created in FMRTE folder to

Error message:
Odmowa dostępu."

Grę mam włączoną, wczytany save a mimo to pojawia się błąd. Gra jest w wersji 10.0.3, a FMRTE 3.0.231. Dodam, że mam zainstalowany NET Framework 3.5 SP1.

Pomoże ktoś?

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.07.2010, 13:03

Dagome Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.07.2010 13:09    #1
Po pierwszym uruchomieniu klikasz wczytaj i wybierasz z listy swoją wersję gry, ja również miałem taki problem i po prostu z listy wybrałem odpowiednią wersję, w moim wypadku była to wesja "vFM 10.3.0 .104766.DVI...", są też wersje ze steam...

po prostu zainstaluj edytor jeszcze raz i wybierz odpowiednią wersję, mi działa

uzda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.07.2010 13:10    #2
Generalna porada jest taka, że jeśli chcesz po podkręcać sobie grajków to daj sobie sposób. Nierozmyślne używanie ww. edytora powoduje znienawidzenie FMa i odstawienie go na półkę (znam to z własnego doświadczenia).

Nie wiem dlaczego, ale kiedyś jak tego używałem to miałem podobny (lub identyczny) error, kiedy "doinstalowywałem" Frameworka ręcznie lub w jakiś inny sposób, ale poza Windows Update. Od czasu kiedy mam Frame`a zamontowanego poprze WinUp to nie ma żadnego problemu.

Zaznaczam, że do tej operacji niezbędny jest oryginalny Win. Inaczej świeżuteńki system jest do wywalenia (autoryzacja Win).
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.