Witam, mam taki problem, że dnia 11 lipca muszę zgłosić skład do 2 rundy eliminacji do LE. Tego samego dnia wyskakuje mi informacja, że jeden zawodnik zgodził się podpisać kontrakt z moim klubem. I teraz: zatwierdzając transfer musi minąć kilka godzin zanim pojawi się w klubie, a ja muszę już zgłaszać skład. Bardzo bym chciał mieć go w składzie na mecz eliminacyjny, a gdy go nie zgłaszam (bo i jak?) dnia 12 lipca bardzo się na mnie obraża, a gazety wietrzą sensację w niezgłoszeniu go do rozrywek.
Czy wie ktoś jak można zaradzić tej sytuacji? Próbowałem FMRTE, ale nie ma zakładki Contract tylko Transfer Proposals, gdzie mogę znaleźć listę klubów, które złożyły mu w międzyczasie oferty.
Jeśli ktoś zna sposób, dzięki któremu udałoby się go ściągnąć ciut szybciej to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Gra zapisana jest 8 lub 9 lipca więc czasu do działania jest niewiele.
Czy wie ktoś jak można zaradzić tej sytuacji? Próbowałem FMRTE, ale nie ma zakładki Contract tylko Transfer Proposals, gdzie mogę znaleźć listę klubów, które złożyły mu w międzyczasie oferty.
Jeśli ktoś zna sposób, dzięki któremu udałoby się go ściągnąć ciut szybciej to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Gra zapisana jest 8 lub 9 lipca więc czasu do działania jest niewiele.
Najnowsze posty