Witam! Mam pewne pytanie. Mianowicie dostałem na skrzynkę informację, że Wybrzeże Kości Słoniowej poszukuję trener. Pomyślałem sobie co mi szkodzi. Klikam na odnośnik w wiadomości biuro pracy. Szukam i znalazłem. Ale co zrobić by zgłosić swoja kandydaturę? No i jak to będzie wyglądać bo nigdy wcześniej nie grałem w trenując reprezentację.
Jak to jest? Normalnie spora część zawodników z tej drużyny jest nie dostępna. Bo wiadomo baza danych ich nie obejmuję. I co teraz? Mogę np. później powoływać jakiś piłkarzy czy gram tym co mam? Ci piłkarze staną się dostępni? Jak wygląda trenowanie kadry? Podobnie jak w normalnym klubie? No i ostania kwestia... Mogę łączyć funkcje trenera klubu z kadrą?
Szukałem podobnych tematów ale nie mogłem nic znaleźć...
Jak to jest? Normalnie spora część zawodników z tej drużyny jest nie dostępna. Bo wiadomo baza danych ich nie obejmuję. I co teraz? Mogę np. później powoływać jakiś piłkarzy czy gram tym co mam? Ci piłkarze staną się dostępni? Jak wygląda trenowanie kadry? Podobnie jak w normalnym klubie? No i ostania kwestia... Mogę łączyć funkcje trenera klubu z kadrą?
Szukałem podobnych tematów ale nie mogłem nic znaleźć...
Najnowsze posty