Co do rozmiaru czcionki - nie pomogę. Musiałbym trochę poszukać, a czasu zbytnio nie mam.
Co do wysokości wiersza - musisz wejść w folder Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010skins
następnie wybierz folder ze skinem, jaki chcesz modyfikować, i wejdź w jego folder, a następnie folder "panels".
Jeśli będą tam pliki (powinny być trzy)
player profile mental attributes.xml,
player profile phisical attributes.xml,
player profile technical attributes.xml
Otwórz te pliki notatnikiem (PPM > Edytuj), a następnie poszukaj następującego wiersza:
widget class="table" id="plmt" mode="fill_rows, stripe_rows, printable, select_rows, select_multiple" layout="-1,110,25" auto_size_rows="horizontal" row_height="25" row_spacing="0"
masz tutaj row_height - jest to wysokość wiersza. Jeśli chciałbyś jeszcze zmienić jego szerokość - tu jest ustawiona na 110 - żebyś wiedział, którą cyfrę zmienić.
Może się tak zdarzyć, że skin nie będzie zawierał tych plików. Musisz wtedy poszukać na necie innego skina, który te pliki będzie miał. Spróbuj Oxolite, ale nie jestem pewien, czy on ma te pliki w oryginale. Szukając skina sprawdzaj printscreeny, i szukaj takiego, w którym wysokość wierszy jest inna, niż standard.
W ostateczności daj mi donosem swojego mejla, to podeślę Ci te pliki - wystarczy je wrzucić do wyżej podanego folderu i przeładować skórkę.
Ustawienie czcionki będzie raczej w pliku
player profile personal details.xml - również jest w oxolite. Kombinuj, a jak Ci się uda - to ładnie to Nam opisz
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.07.2010 o godz. 13:55
Najnowsze posty