Polecenia Indywidualne

Jarna Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.08.2010, 13:28    Pytanie
Witam :)

Chciałem się was drodzy użytkownicy zapytać, czy bez ustawiania poleceń indywidualnych dla każdego gracza z osoba da się coś w Football Managerze osiągnąć ??

Czy można ustalać tylko polecenia drużynowe i przypisywać rolę na boisku każdemu zawodnikowi, oczywiście z drobnymi korektami podczas meczy
( linia obrony, szerokość, szybkość gry ).

Czy każdy z was ustala polecenia indywidualne :) ??

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Jarna :)

madridistas Partyzant

0
06.08.2010 13:32    #1
Ja nie ustawiam i przez trzy lata 3 razy liga i 2 liga mistrzów , dwa KMŚ
2 razy SPH i SPE , i trzy razy Copa del rey

ale musisz miec dobrych zawodników ;P

Mam nadzieje ze pomogłem ;) ^^

Użytkownik uznał post za pomocny

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.08.2010 13:52    #2
Jeśli grasz jakimś dream - teamem, to aż tak dużego znaczenia to nie ma. Natomiast grając bardziej wyrównane mecze, bez ingerencji w k-a-ż-d-y fragment gry nie ma co szukać.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Jarna Partyzant

0
06.08.2010 14:02    #3
Obecnie zacząłem grać Birmingham City. Za mną 5 kolejek, a wyniki prezentują się tak :

1. West Ham United 4 - 2 Birmingham City
2. Birmingham City 0 - 0 Everton
3. Birmingham City 3 - 0 Blackpool
4. Crystal Palace 1 - 3 Birmingham City - To był mecz w Carling Cup
5. Manchester City 3 - 0 Birmingham City

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.08.2010 o godz. 14:03

endrus Młody aktywista

0
06.08.2010 16:38    #4
Jakbym grał w 6 klasie rozgrywkowej to bym się nie przejmował specjalnie indywidualnymi ustawieniami, bo tam gra tzw "drewno piłkarskie", które i tak by się do nich nie stosowało. Na twoim miejscu bym się pobawił w indywidualne, bo w silniejsze lidze bez szczegółowych poleceń raczej niewiele ugrasz.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

MeehoweCK Partyzant

0
06.08.2010 18:27    #5
Ja gram w angielskiej CCL2 i tak jak kolega endrus zauważył, kopacze mają gdzieś te wszystkie instrukcje. Jedyne do czego jako tako się stosują do ustawienie ;) Dlatego ja mam metodę prostą - ściągać najlepszych zawodników na jakich pozwala budżet i grać prosto z kontry. Jak na razie skutkuje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.