Wachania rozgrywkowe

Frenzibizi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.08.2010, 06:27    Pytanie
Mam następujące pytanie jak to jest możliwe , że gram Lechem na ukatualnieiu Lucasinho i tak : w Uefa wygrywam praktycznie za wszystkimi w grupie zajołem 1 miejsce dalej wyliminowałem Atletic Bilbao i na wyjezdzie wygrałem z Heerenven 5:2 w PP i PLP tez wsyzstko idealnie na PLP biore urlopy asystent na mojej taktyce sam wygrywa. A w lidze ?? Kompletnie nic jestem dopiero 4-5 i mam 7 pkt straty do Wisły , z którą też wygrałem 3:0 nie rozumiem jak zespół z dużo trudniejszymi zespołami jak HSV czy Panathinaikos radzi sobie bez problemu a przegrywa z Koroną Kielce -.- Miał może ktoś podobny problem ??

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.08.2010, 06:28

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
15.08.2010 07:02    #1
Jasne. Problem z motywacją.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Frenzibizi Partyzant

0
15.08.2010 07:05    #2
Próbowałem wszystkiego różnego w motywacji i nic .

Frenzibizi Partyzant

0
15.08.2010 08:02    #3
W sumie to problem sam sie rozwiązał bo nie zmieniałem nic a w 2 połowie sezonu piłakrze w lidze graja inną piłke tylko teraz z kolei mam tyle kontuzji ze nawet nie mam czasami żeby rezerwowych skompletować ale szanse na Mistrzostwo są dość dużę.

dudek_9 Partyzant

0
16.08.2010 09:40    #4
Heh w CM4 miałem ten sam problem ;]
Moja Legia w LM rozbiła u siebie Auxerre 9:0, by w lidze przegrać z Gieksą i zajmowała wtedy 5 miejsce.
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.08.2010 12:09    #5
[quote=Frenzibizi]Próbowałem wszystkiego różnego w motywacji i nic . [/quote]

Tzn. czego próbowałeś?

Moim zdaniem, skoro tak słabo idzie w lidze, powinieneś wystawiać na ligowe mecze podstawowy skład z trzema - czterema młodymi zawodnikami, głodnymi gry. Powinno pomóc. Od zawodników podstawowych przed meczami oczekuj zwycięstwa, na młodych nie wywieraj presji. Tak ja bym to rozwiązał. Do tego, po serii słabszych występów w lidze skrytykuj formę zawodników, którzy zawodzą najbardziej.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.