Ustawienie napastników

Msc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.08.2010, 17:54    Pytanie
Witam, mam świetnych rozgrywających ale oni się troszkę marnują (mało asyst).Wydaje mi się problem polega na tym ze napastnicy (Aguero , Villa) nie wychodzą na pozycję,wolne pole, by sprokurować rozgrywającego do posłania prostopadłej piłki za plecy obrońcy.Ustawieni są jako Kompletni Napastnicy -Atak.Może problem wydaje się błahy ale nudzie mnie już gra gdzie napastnicy sami wygrywają mecz i skrzydłowi mają po 20 asyst a taki rozgrywający 7. Specjalnie nawet ulepszyłem gracza w Fmrte. Proszę o pomoc.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 17.08.2010, 17:57

Msc Partyzant

0
17.08.2010 17:58    #1
Tutaj zamieszczam Zdjęcia

http://img80(...)530.jpg/
http://img71(...)m1o.jpg/

Przepraszam za podwójnego posta ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.08.2010 o godz. 17:59

pawko13 Partyzant

0
17.08.2010 18:34    #2
Bo tak moim skromnym zdaniem to w twojej taktyce nie istnieje środek pola więc dlatego drużyna woli grać skrzydłami :)
“Your talent determines what you can do. Your motivation determines how much you are willing to do. Your attitude determines how well you do it.”
― Lou Holtz

Msc Partyzant

0
17.08.2010 20:59    #3

[quote=pawko13]Bo tak moim skromnym zdaniem to w twojej taktyce nie istnieje środek pola więc dlatego drużyna woli grać skrzydłami :)[/quote]
Szczerze mówiąc nie wiem co masz na myśli główną moją taktyką jest klasyczne 4-4-2 lecz teraz postanowiłem trochę się pobawić i dałem 4-4-2 Diament lecz efekt i tak jest mizerny ;/

Kanius Partyzant

0
17.08.2010 22:37    #4
Spróbuj defensywnego pomocnika ustawić zamiast z rolą obrony to z rolą wsparcia i podobnie z ofensywnym, pokombinuj. Być może właśnie jest zbyt duża przepaść między tymi zawodnikami i środek faktycznie nie istnieje. Ja gram np 4-4-2 z jednym pomocnikiem ustawionym właśnie jako rozgrywający z rolą ataku, a drugi to pomocnik odbierający piłkę, tylko, że obaj grają w tej samej linii obok siebie i się sprawdzają. Tyle, że ty grasz Atletico, a ja ŁKSem hehe

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution