Save

Baran26 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2010, 07:38    Pytanie
Tu mówi Sqrwiel :)

Kilka dni temu wyśmiano mnie tu i wyzwano od oszustów w związku ze składem jaki posiadam w Wiśle Kraków.Nie mogłem wtedy nic udowodnić po po 4 sezonie gdy wygrałem Ligę Mistrzów reputacja klubu zmieniła mi się na kontynentalną więc wiadomo grzebał w edytorze.Ale po piątym sezonie reputacja powróciła do krajowej (nie wiem czemu bo wygrałem mistrzostwo polski, puchar polski, superpuchar polski, superpuchar europy, klubowe mistrzostwa świata i odpadłem w ćwierćfinale ligi mistrzów ale nie w tym rzecz). Teraz oto moge przedstawić save na którym reputacja klubu jest jak byk krajowa.Do tych co sie ze mnie zbijali nie będę wypisywał już po nickach proszę go sobie wgrać i kolejno składać oferty po 230 mln euro (aby zaoszczędzić na czasie) nastepującym graczom :

Witsel (Standart)
Busquets (Barcelona)
Vidal (Leverkusen)
Guilherme (Ajax) start gry CSKA Moskwa
Papasthathopoulos (Genoa)
Dzagoev (CSKA Moskwa)
Vagner Love (CSKA Moskwa)
Gignac (Tuluza)
Obasi (Genoa) start gry Hoffenheim
Joao Moutinho (Sporting)
Isla (Udinese)

Dajcie każdemu max pensje (aby zaoszczędzić czas) i każdego z nich własnoręcznie a nie jakims fmerte czy jak to sie tam nazywa widząc że reputacja klubu jest krajowa kupicie do Wisły.I proszę mi powiedzieć czym oni się różnią od Sancheza, Sakho, Sissoko czy Carlosa Eduardo (których juz mam), a według was tzw. EKSPERTÓW nie da się do polski kupić i jestem mega oszustem. Szczególnie o komentarz proszę pana (po jego wypowiedziach raczej gimnazjalistę) o nicku Chod który pozwolił sobie drwic ze mnie nawet w innych tematach.

Oto link do save http://www.filef(...)wisa.fm/

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 26.08.2010, 07:47

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.