Wymagania

Kubinho96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2010, 09:52    Pytanie
na ile lig i jaką bazę oceniacie mój komputer (chodzi mi o długą grę - nawet kilkanascie sezonów)?

Procesor: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz
Pamięć
operacyjna: 4 GB
"Pele i Maradona mieli szczęście że tyle chlałem bo inaczej nikt by o nich nie słyszał"
- George Best.

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2010 16:10    #1
Z luzem możesz wjechać największymi ligami (1. i 2. liga). Ja ze swoim Celeronem 2.8 giga + 3 giga RAM gram Anglią (4. ligi), Francja (2. ligi), Niemcy (3. ligi), Grecja (2. ligi), Włochy (2. ligi), Polska (2. ligi), Portugalia (2. ligi), Rosja (2. ligi) i Hiszpania (2. ligi). Na takiej konfiguracji co prawda nie jest za szybkie przetwarzanie, ale ogólnie gra działa płynnie i jest sporo newgenów.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution