boisko

matysek58 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.09.2010, 18:04    Pytanie
mam pytanie gram podbeskidziem juz dwa lata w grze i mam problem bo caly czas gram na stadionie miesjkim i tu jest problem czy zarzad może zdecydować sie wybudować własny stadion ?

szfedo Przodownik pracy

0
18.09.2010 18:59    #1
Może i jeśli jest mały, a zapotrzebowanie duże to nawet powinien. W Heidenheim miałem stadion na 6000 osób, przy czym chodziło na nie góra 2-3 tysiące w lidze trzeciej i drugiej. Po awansie do 1. Bundesligi, był już komplet. Rada gminy nie zgodziła się na rozbudowę kameralnego stadioniku, więc zarząd podjął decyzję o wzięciu pożyczki i wybudowy nowego 30-tysięcznego "kolosa". Wymuszaj na nich rozbudowę, a w końcu sami podejmą decyzję.

Naldan Partyzant

0
26.09.2010 10:53    #2
Chciałbym się dowiedzieć czy mogę jakoś zmienić w sezonie poprzez jakiś patch wymiary boiska.Gram Lechią i przeniosłem się na Arenę Bałtycką.Wybrałem największe wymiary boiska, a ono i tak jest dla mnie małe i kwadratowe.Chciałbym to jakoś zmienić, a grę zapisałem chwilę później :/

paziu Młody aktywista

0
26.09.2010 21:46    #3
Naldan, przed następnym sezonem będziesz mieć ponownie możliwość wyboru wymiarów boiska.

Naldan Partyzant

0
27.09.2010 17:18    #4
A nie ma jakiegoś patcha, ktorym w czasie sezonu moglbym zmienic wymiary?

szfedo Przodownik pracy

0
27.09.2010 18:14    #5
Nie ma. Jedyną opcją po zatwierdzeniu jest użycie FMRTE i zmiana wielkości boiska w edytorze rzeczywistym.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.