Problem w lidze.

ronaldek1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.09.2010, 15:34    Pytanie
Witam otóż mam wielki problem gdyż gram legią już 2 sezon ale niewiem czemu mam graczy z najlepszych lig np: Benni Mccarthy i mam 5 miejsce wiecie co zrobić żeby grać lepiej?
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

konradlks96 Młody aktywista

0
30.09.2010 16:35    #1
Zmień taktyke , może masz dużo nowych zawodników i twoim graczom brakuje zrozumienia na boisku , ustaw stałe fragmenty gry ( mnie często to ratuje w ostatnich minutach spotkania). Problemem mogą być złe przygotowania przed sezonem lub nie dobre instrukcje dla piłkarza

Użytkownik uznał post za pomocny

Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

ronaldek1 Młody aktywista

0
30.09.2010 17:03    #2
Spróbowałem w towarzyskich i mi pomogło mógłbyś powiedzieć jak dokładnie to zrobić?
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

konradlks96 Młody aktywista

0
30.09.2010 19:05    #3
Przed sezonem buduje się ogólną kondycję drużyny, po wygranych meczach piłkarzom wzrastają morale , no i drużyna zgrywa się . Przed sezonem powinieneś zagrać co najmniej 7-8 spotkań towarzyskich
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.10.2010 22:54    #4
Ja tam w ogóle nie gram meczów towarzyskich przed sezonem,co wiecej 2 tygodnie moi zawodnicy w ogóle nie trenują bo daje im odpocząć i jest git...drużyna zgrana jak malina i co najlepsze bardzo mało kontuzji,mniej niż jak grałem mecze towarzyskie i trenowałem normalnie...hm ciekawe od czego to zależy...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.