Zdobycie pieniedzy na kontrakt

jankowo.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.10.2010, 18:24    Pytanie
witam, problem dotyczy pieniedzy ktore moge zaoferowac mojemu napastnikowi. Gram portsmouth - przyszedlem kiedy bylo na spadku w premiership. Teraz jestem na 1 miejscu w tabeli po 25 spotkaniach i gracze ktorym utrzymalem po spadku (musialem pozbyc sie sporych sil) a bylo ciezko rozegrali sie i zadaja majatku - chca nowych kontraktow na ktore nie mam pieniedzy. Dla przykladu N zada 180tys miesiecznie a ja moge mu dac max 110. Za pierwsza 'banke' transferowa sprowadzam 2 zawodnikow a kiedy moglem znow wykorzystac milion transferowy przeciagnalem go na max w płace ale to nie starcza na sensowny kontrakt. Co zrobic by zyskac pieniadze na ten kontrakt? (sprzedaz zawodnikow to ciezki problem jako ze potrzebuje calosci a 2 ktorych moge sie pozbyc nikt sie nie interesuje nawet za darmo )

Fifa Partyzant

0
27.10.2010 18:47    #1
Dałeś temu piłkarzowi rolę "kluczowy zawodnik" i maksymalnie możesz mu zaoferować 110 tys. miesięcznie?

jankowo.pl Partyzant

0
27.10.2010 19:42    #2
yes sir

tak sobie mysle - moze wypieprze kogos ze sztabu szkoleniowego ?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2010 o godz. 19:55

ksgdamian Partyzant

0
28.10.2010 06:52    #3
tych 2 co nikt nie chce kupic to daj im wolny transfer

jankowo.pl Partyzant

0
28.10.2010 17:38    #4
jeszcze chwila do konca kontraktu - przeczekam - moze znajdzie sie kasiora. jesli nie znow usczuple sklad :/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.