Planujemy kupić z kumplem FM 2011 na spółke, lecz pojawia się pytanie czy będziemy mogli grać w tym samym czasie, czy będziemy musieli sobie przekazywać płytę? Gdzieś czytałem, że jest możliwość dodania pudełkowej wersji do Steama i wtedy trzeba by było się logować na jedno konto i u mnie i u niego i dało by sie grać jednocześnie. Prawda to? Tak by było w porządku. Bo kurcze jak trzeba będzie sobie przekazywać płytę to już chyba lepiej się wykosztować i kupić dwa egzemplarze...
EDIT
Sorki, że założyłem nowy temat, wyszukiwarka mi nic nie znalazła, dopiero ręcznie przeglądając zobaczyłem, że ta kwestia była już poruszana. Szkoda tylko, iż w żadnym temacie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo jednak chcielibyśmy wiedzieć jak to będzie wyglądać przed zakupem.
EDIT
Sorki, że założyłem nowy temat, wyszukiwarka mi nic nie znalazła, dopiero ręcznie przeglądając zobaczyłem, że ta kwestia była już poruszana. Szkoda tylko, iż w żadnym temacie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo jednak chcielibyśmy wiedzieć jak to będzie wyglądać przed zakupem.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.10.2010, 00:06
Najnowsze posty