Bład fm11patch 11.1

Barcafann20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.11.2010, 22:15    Pytanie
Zauwazylem strasznie denerwujacy mnie blad w trybie 3d i chcialbymz apyatc czy tez u was tak jest.

Otoz gdy jest akcja 2 na 2 albo 3 na 3 to zawsze 3 obroncow albo 2 zalezy od sytuacji idzie do 1 zawodnika ktory prowadzi pilke a ten 1 zostaje sam w polu karnym zagrywa do niego pile i jest sam na sam starsznie to irytujace gdyz w realu nigdy bez opieki by go nie zostawili i wszyscy do jednego zawodnika pobiegli... Mialem z 5 sytuacji takich...

wilq1993 Partyzant

0
11.11.2010 20:24    #10
widzę trochę narzekamy to też coś od siebie napiszę:)
najczęstszy błąd jaki zauważyłem to grając w październiku, listopadzie w newsach często jest napisane, że to już końcówka sezonu i każdy punkt się liczy, nikt nie będzie odpuszczał.
Następny błąd(?) to też rzeczywiście spora ilość poprzeczek.
bez łatki grać się nie da - wiele funkcji jest nieaktywnych ( szybkie zmiany taktyczne itp.)
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

matifootball95 Partyzant

0
30.12.2010 01:27    #11
mam ten problem, wiec sciagnalem patch 11.1.1 ty tez tak zrob, niestety mam jakis blad, uniemozliwiajacy zainstalowanie mi go, cos ze zgodnoscia, prowalem zrobic przez wlasciwosci, ale nic, moze ktos mi pomoc, nie wiem dlaczego tak mam, win 7 (gg 4591603)
Sokół Ostróda :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution