Kryzys w Ligue 1

Jarna Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2010, 17:54    Pytanie
Witam, mam pewien problem i mam nadzieję, że uzyskam na niego odpowiedź.

Mam zamiar pograć ligę francuską, ale co przeglądam drużyny to każda ma wolny budżet płacowy na poziomie 1 tysiąca, ewentualnie 100.
Chodzi mi to, że każdy klub we Francji ma strasznie mało pieniędzy na kontrakty, a nawet jak dołożę, coś z budżetu transferowego to i tak wychodzi mało, a wtedy nie mam kasy na transfery.

Chciałem się dowiedzieć czy Ligue 1 ma jakiś kryzys w związku z tym ??
Czy po sezonie to wszystko się ureguluje ??

I jeszcze jedno bo mam zamiar zagrać Auxerre bądź Lille i do końca nie wiem kim. Czy ktoś z was byłby w stanie mi pomóc :) ??
Wiem, że to nie ten temat na tego typu pytania, ale skoro już mówię o lidze francuskiej to warto zapytać ??

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Jarna.

kubermord Partyzant

0
10.11.2010 08:40    #1
Możesz przecież zainwestować w juniorów albo zgrać obecny skład. Zawsze zostaje Ci możliwość sprzedaży zawodnika, który dużo zarabia i kupienie w to miejsce takiego jakiego potrzebujesz :)

carlosss89 Partyzant

0
10.11.2010 13:51    #2
W bundelslidze jest podobnie z pieniedzmi na trasfery co spowodowalo ze 1 raz w zyciu korzystalem z wolnych transferow. A w elitarnych klubach tez szalu nie ma :)
SI tak zrobilo i trzeba z tym zyc.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.11.2010 o godz. 13:52

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.