Reputacja klubowa

SuperPippo#9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2010, 19:47    Pytanie
Czy istnieje coś takiego? Jak tak to gdzie można to sprawdzić ?

kaka222 Partyzant

0
22.11.2010 16:41    #20
Reputacje podnoszą dobre wyniki i sukcesy klubu.

Macias Partyzant

0
22.11.2010 19:34    #21
[quote=gucioprawda]Sorry, ale miałem dwa ciężkie kolokwia, a Uniwerek Warszawski to nie przelewki. Także proszę o wyrozumiałość w braku dyskusji:)

Hmmm... co do punktów, to może weź też pod uwagę, że dodaje się 20 procent rankingu krajowego. Dodatkowo za awans do grupy LM dodaje się 4 pkt.
Mnie w LM grając Wisłą ostatni mecz w grupie LM, po remisie podskoczył ranking o 1.011 pkt. I sam np. nie wiem, skąd te ułamki się wzięły. Sam Platini chyba tego nie wie nawet.

May the Force be with you.[/quote]

Ja wygrywając w fazie grupowej jeden mecz mam 7pkt. Czyli są 4 za awans do grupy + 2 za wygraną. A ten 1pkt z rankingu krajowego by wychodziło, a ranking krajowy w takim razie usiałby wynosić 5.000.

Sprawdzę to :)

Macias Partyzant

0
22.11.2010 22:31    #22
No niby akurat w tym przypadku się zgadza :) więc chyba liczy jednak dobrze.

I u mnie Polska pnie się w górę, myślę, że za sezon będą już dwie druzyny grały o LM :)

ravsqra Partyzant

0
25.11.2010 12:19    #23
czyli moge liczyc na to ze po wyjsciu lechem poznan z grupy LM po pierwszym sezonie w cm2011 (pewnie bede w pierwszej 4) jak narazie pierwsze mijsce w grupie Bede mogl sprowadzic lepszych zawodnikow i trenerow do druzyny gdzie moge sprawdzic na bierzaco reputacje klubu?
czy budzet transferowy i place sie ustala tylko raz w sezonie?
bo teraz zarobilem duzo milionow i chcialbym je wykorzystac na transfery prawie wszystko a nie zeby na konce bylo tylko W tej chili mam duzo przekroczony budrzet placowy

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.