zespoły rezerwy, zespoły II

szycha333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2010, 17:38    Pytanie
Jaka jest różnica między zepołem rezerw a zespołem II?

Jeśli gram powiedzmy Lechią Gdańsk która posiada zespół II który gra w niegrywalnej lidze to z czasem może awansować do ligi grywalnej tak żebym mógł oglądać tabele, terminarz osobiście grać?

Tobi18 Młody aktywista

0
15.11.2010 18:17    #1
Nie jestem pewien na 100%, ale zespół rezerw to to samo co zespół II, który bodaj w Anglii i Hiszpanii ma własną ligę, tyle że w Hiszpanii jest jako odrębny zespół, który gra w niższej klasie rozgrywkowej, ale może awansować.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Czyzyk Partyzant

0
15.11.2010 18:44    #2
[quote=Tobi18]Nie jestem pewien na 100%, ale zespół rezerw to to samo co zespół II, który bodaj w Anglii i Hiszpanii ma własną ligę, tyle że w Hiszpanii jest jako odrębny zespół, który gra w niższej klasie rozgrywkowej, ale może awansować.[/quote]
Sam sobie zaprzeczyłeś najpierw pisząc że w Hiszpanii mają odrębne ligi a po chwili pisząc że są to odrębne drużyny.

Lechia II Gdańsk nie może stać się grywalna, w Polsce różnica klas rozgrywkowych pomiędzy drużyną A a B musi wynosić 2 bądź 3 klasy rozgrywkowe. Czyli np. mając Lechię w Ekstraklasie, jej rezerwy mogą grać najwyżej w II lidze zachodniej bądź w III lidze.

Tobi18 Młody aktywista

0
15.11.2010 19:15    #3
Chodziło mi o to, że w Anglii zespołu rezerw mają ligę rezerw, a zespoły rezerw w Hiszpanii grają w niższych klasach rozgrywkowych.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

robinho99 Partyzant

0
16.11.2010 11:33    #4
No wlasnie ja w Anglii jakos nie mam ligi rezerw.. Nie wiem czy cos przeoczylem? Zawsze w FM'ie to bylo, a teraz jakos nie mam.. ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution