Problem z nowymi juniorami

ratamahata69 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2010, 14:39    Pytanie
Problem wygląda następująco:
- znajduję zdolnego juniora
- proponuje mu kontakt i status w drużynie juniorski lub co najwyżej młody talent
- gość podpisuje kontrakt
- wrzucam go do drużyny U18 (tak jak robiłem w poprzednich FMach) i zaczyna się festiwal fochów, dąsów i nagła chęć opuszczenia klubu. Próbowałem kilku na kilka sposobów przeprowadzić rozmowę z zawodnikiem ale zawsze kończy się fochem. Gdyby zdarzyło się tak raz na 10 juniorów to machnąłbym ręką ale praktycznie co drugi transfer młodzika i pojawia się foch.

Jest jakiś sposób aby zawodnicy trafiali od razu do drużyny U18 ? Trochę nielogiczne, że 16 letni młodzik oburza się, że został przesunięty z pierwszej drużyny do U18.

Koo7i Partyzant

0
17.11.2010 16:15    #1
Bardzo możliwe, że przy podpisywaniu kontraktu z mlodym zawodnikiem, zaznaczales im "status w druzynie" inny niz "junior", czy "Mlody talent". Chociaz osobiscei nigdy z takim problemem sie u siebie nie spotkalem.

Dp92 Partyzant

0
18.11.2010 20:58    #2
Też miałem to samo, sprowadziłem 3 zawodników dałem i status juniorów. Dwóch jest nie zadowolonych, jednego udało mi się uspokoić jak na załączonym screeneie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.11.2010 o godz. 21:08

Tobi18 Młody aktywista

0
18.11.2010 21:19    #3
Może ostrzeż go o przesunięciu do rezerw? A jak już się obrazi to go wypożycz, wróci i nie będzie pogniewany :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.11.2010 16:49    #4
Mam ten sam problem, strasznie to irytujące. Podobny problem mam jak zawodnik wraca po kontuzji i oczywiście ma status "poważne braki kondycyjne" to zaznaczam żeby grał w rezerwach do czasu odbudowy kondycji i też zaraz pojawia się informacja o niezadowoleniu piłkarza :/

Mogliby Ci z SI zająć się tymi problemami, bo zabierają część radości z sprowadzania talentów :)

uQi Partyzant

0
19.11.2010 18:50    #5
spróbuj tak:
-kup juniora
--wypożycz go do innego klubu
-kiedy junior jest na wypożyczeniu przesuń do rezerwy

Do tej pory nie miałem problemu z zadowoleniem młodego grajka

rodem Młody aktywista

0
22.11.2010 08:02    #6
Mam ten sam problem, ale gdy przesunąłem nowy nabytek dopiero po kilku dniach od transferu to już nie strzelał fochów.
Raz nie zwróciłem na to uwagi i niezadowolonego młodego talenta sprzedał mój zarząd po cenie jaką go kupiłem ,nic nie mogłem zrobić.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution