Więcej współpracowników request - kolejny BUG?

rodem Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.11.2010, 07:45    Pytanie
Chyba mam kolejnego buga. Proszę zarząd o więcej scautów lub trenerów - zarząd się zgadza, ale nic się nie zmienia - mam 6 trenerów maksymalnie 6 , 9 scoutów maksymalnie 9. Gdy próbuję ściągnąć nowego do klubu transfer jest anulowany przez zarząd "kolejny trener nie jest nam potrzebny".
Ta sytuacja występuje co najmniej od czterech sezonów, 3 liga angielska.
Macie tak samo czy to tylko u mnie?

techniczny Młody aktywista

0
19.11.2010 08:31    #1
i mają rację, bo po co Ci więcej na 3 ligę angielską? :D a tak na serio to dziwne trochę. u mnie nie ma z tym problemów. ostatnio powiększyłem trenerów z 2 do 4 bez najmniejszych problemów.

Użytkownik uznał post za pomocny

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
19.11.2010 10:18    #2
[quote=rodem]Chyba mam kolejnego buga. Proszę zarząd o więcej scautów lub trenerów - zarząd się zgadza, ale nic się nie zmienia - mam 6 trenerów maksymalnie 6 , 9 scoutów maksymalnie 9. Gdy próbuję ściągnąć nowego do klubu transfer jest anulowany przez zarząd "kolejny trener nie jest nam potrzebny".
Ta sytuacja występuje co najmniej od czterech sezonów, 3 liga angielska.
Macie tak samo czy to tylko u mnie?[/quote]

Z tego co się orientuję to w FM 10 miało to związek z reputacją klubu, więc może po prostu twoja reputacja klubowa utrzymuje się na tym samym poziomie, więc zarząd nie chce zwiększać ilości trenerów i scoutów. Spróbuj awansować o ligę wyżej i zobacz co zarząd powie wtedy na ten temat.

rodem Młody aktywista

0
19.11.2010 12:45    #3
No ale przecież napisałem że zarząd się zgadza na zwiększenie, tyle że nic się nie zwiększa,jest nadal tak jak było max 9 scoutów.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
19.11.2010 13:05    #4
Widocznie osiągnąłeś już maksymalny dopuszczalny przez zarząd poziom i tyle, skoro przy próbie pozyskania kolejnego trenera/scouta zarząd ci to blokuje. :)

rodem Młody aktywista

0
19.11.2010 13:16    #5
Fakt ze osiągnąłem widać na obrazku do pierwszego postu. Chodzi o to że zarząd zgadza się na zwiększenie limitu a go nie zwiększa.
Albo zarząd kłamie, albo to jest jakiś bug

Maeg Partyzant

0
19.11.2010 16:38    #6
Też miałem ten problem. Prowadzę w Polsce Bruk-Bet i dwukrotnie spotkałem się z tą sytuacją. Jednak po sezonie, w którym zdobyliśmy tytuł mistrza Polski, pojawiła się w końcu możliwość zakontraktowania kilku nowych trenerów.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Gdyby to koty miały definiować świat, ważne miejsce zajmowałyby w nim pożerane dla zabawy muchy"
— M. John Harrison

rodem Młody aktywista

0
19.11.2010 20:35    #7
Dzięki Maeg, faktycznie po sezonie mogę już ściągać nowych trenerów do klubu, nie wiem czy nie bez znaczenia jest fakt że awansowałem do wyższej ligi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.