Fm 2012 co do poprawki

AllanKSG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2010, 23:16    Pytanie
Witam. Macie też takie wrażenie że skrzynka wiadomości została w tej edycji całkowicie spieprzona żeby nie użyć innego słowa oddającego lepiej rzeczywistość. Nie podoba mi się, że zaznaczając w subskrypcjach pare elementów jak mecze i choćby media w danej lidze mam taki natłok informacji że można dostać cholery i białej gorączki... przecież niekiedy wyskakuje mi w ciągu jednego dwóch dni ponad 200 wiadomości!!!? boże przecież kto to wszystko przeczyta? kto na to ma czas? to właśnie ma być te ulepszenie zapowiadane przez twórców że będziemy teraz bardziej "zanurzeni w świecie gry" ? jeśli tak to wygląda to ja dziękuje. Oczywiście ktoś może mi zaraz odpisać żebym wszystkie subskrypcje sobie odznaczył... tyle że ja chcę dostawać jakieś ważniejsze wiadomości z danych dziedzin a nie po 200 w jednym dniu!

Jaki zatem jest mój pomysł na usprawnienie tej kwestii:
sprawą podstawową jest podział skrzynki tak jak było poprzednio ale na nieco innych zasadach już je tłumacze
1 skrzynka na która dostajemy wszystkie informacje dotyczące naszego klubu i ważniejszych informacji z naszej ligi. Dostawalibyśmy na tą skrzynke takie informacje jak:
wszelkiego rodzaju informacje dotyczące naszej drużyny i nas jako menadzera. informacje o kontuzjach, wypowiedzi trenerów o nas, informacje z rozegranych meczy, informacje z konferencji, informacje o najbliższym przeciwniku o kontuzjach najbliższego przeciwnika, czy różnego rodzaju ważne sprawy jak przedsezonowe oczekiwania, informacje od zarządu, reakcje kibiców, różnego rodzaju informacje dotyczące nagród, spekulacji transferowych związanych z naszym klubem itd itd. Ogólnie wszystko co powinno nas interesować a nie co gada jakiś trener klubu X na temat klubu Y , który to mecz rozgrywany jest kolejnego dnia.

sprawa 2 skrzynka dotycząca informacji z ligi i ze świata. Tam można by dawać wszystkie inne duperelki i zarządzać subskrypcjami jak sie tylko chce.

sprawa 3 dla osób, których nie chce nic ominać i którzy mają czas i chęci zanurzyć sie w wirtualnym świecie poświęcając czytaniu wiadomości bardzo dużo czasu, należałoby zastosować rozwiązanie alternatywne podobne do tego z FM 11 czyli w skrzynce wiadomości z ligi i świata należało by dodać funkcje połączenia skrzynek w jedną i niech sie ludzie meczą którzy chcą a nie wszyscy.

Mam prośbe mogłby ktoś przedstawić moje poglądy na temat skrzynki na oficjalnym forum twórców gry??

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.