Crash Dumps

Kacper125 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2010, 13:23    Pytanie
Co mam zrobić żeby ten cholerny błąd zniknął? Zainstalowałem nowego patcha i to też nic nie dało, a w FM 2010 przyniosło oczekiwany rezultat. Proszę o jakąś poradę.

Kacper125 Partyzant

0
27.11.2010 18:46    #1
Może ktoś mi pomóc?

bugi42 Młody aktywista

0
28.11.2010 10:04    #2
"Jest to jeden z najpopularniejszych błędów w całej serii gier Football Manager. Każdy przypadek pojawiania się tego błędu jest niejako indywidualny, ale bardzo rzadko kontynuowanie gry po jego wystąpieniu jest wciąż możliwe. Aby nie zostać zaskoczonym przez ten problem zaleca się niekorzystnie z edytorów oraz nie wyłączanie komputera za wcześnie podczas procesu zapisywania stanu gry. " - wystarczy poszukać, daleko nie było :)
...

Willson Partyzant

0
28.11.2010 11:21    #3
[quote=bugi42]" zaleca się niekorzystnie z edytorów oraz nie wyłączanie komputera za wcześnie podczas procesu zapisywania stanu gry. " - wystarczy poszukać, daleko nie było :)[/quote]
Co to znaczy wyłączanie podczas zapisywania? Twierdzisz, a raczej SI twierdzi, że ktoś wyłącza wtyczkę z kontaktu jak ma pasek zapisywania w połowie?
BTW.
SI jak zwykle umywa ręce. Zawsze wina jest gracza, wina jego systemu, ze lodówka otwarta i inne tego typu bzdety.
NIestey stabilnośc od kliku lat dramatycznie spada. Na początku dekady, zdarzały mi się crashe w momencie gdy save rozrastał się do monstrualnych rozmiarów( po kilkudziesieciu sezonach gry).
Teraz nie znasz dnia ani godziny.
Ja proponuję systematyczne czyszczenie kompa programami typu wash&go, nawet ze względu na inne gry i aplikacje. posprzątany komp, zmiejsza ryzyko błędów.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
28.11.2010 11:23    #4
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution