Witam mam problem z taktyką do polskiego średniego klubu typu Polonia Warszawa, Jagiellonia Białystok i do tych słabszych zespołów typu Korona czy Śląsk. Gram taktyką standardowe 4-4-2, strategia ofensywna i trace bardzo dużo bramek Obrońcy jeden to stoper a drugi zabezpieczenie. Mam cofnięta linie obrony i obrońcy maja ustawione nastawienie defensywne. Tą taktyką gram w każdym europejskim zespole typu Tottenham, Sunderland i zazwyczaj się sprawdza, sprawdza się też w polskich klubach Lech, Legia. Ale chciałbym zagrać jakimś słabszym zespołem, a nigdy nie mogę sobie poradzić aby wyciągnąć zespół na górę tabeli pomimo, że ma bardzo dobry skład przykładem ostatniej nie udanej rozgrywki jest Polonia Warszawa. I drugie pytanie jaki będzie dobry partner w ataku, który bedzie sie zgrywał z Śodkowym Napastnikiem? Druga sprawa dotyczy tego że gdy przesunołem Pietrasiaka do drużynu U-21 to on nie może tam grać w meczach a w poprzedniej wersji mogli grać zawodnicy którzy mili powyżej 21 lat a w realu przecież też w tej grupie wiekowej grają starsi piłkarze.
Najnowsze posty