Sparingi - Rosja

elmoro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2010, 17:27    Pytanie
Odnośnie organizacji spraingów w Rosji, gram 2 lige rosyjska słabym klubem i wiadomo w ramach przygotowan do sezony chce zroganizować kilka sparingów. Jednak większość się po prostu nie opłaca, mam zapłacić nr Irtyshowi Omsk 5 tys. a przewidywany dochód to 1 tys... tak jest przy większości sparingpartnerów. Czy wynika to z wielkości kraju jakim jest Rosja, czy raczej z małego zaineresowania na moim stadionie ? Co gorsza nawet jak zaprosiłem Spartaka Moskva to zapłacilem im 5 tys., a zarobiłem 6 więc nawet przy takm klubie dochód malutki ;/ I jeszcze jedno, komputer domyślnie pokazuje listę klubów o podobnej, niższej reputacji itd. Jednak te listy są krotkie czy można jakość podejrzeć pozostałe kluby o danych reputacjach ? Czy po prostu trzeba samemu szukać wśród setek klubów ?

Perla Partyzant

Grupa: Ekspert
0
11.12.2010 18:21    #1
Organizuj sparingi wyjazdowe, wtedy nie musisz płacić honorarium klubom.

Trzeba szukać samemu, chyba że o czymś nie wiem.

elmoro Partyzant

0
11.12.2010 21:48    #2
Organizując sparingi wyjazdowe też płacę! Chyba, że coś źle rozumiem... Ale przy organizacji sparingu wyjazdowego jest napisane: zespół otrzyma x tys. za udział w tym sparingu. Na wyjeździe za to nie zarabiam ani grosza, to sie w ogóle nie kalkuluje. Dobrze mówie ?

MiKa Młody aktywista

0
11.12.2010 22:04    #3
Na wyjeździe gra się super, bo to oni ci płacą. W dochodach sprawdź. Trochę mało realistyczne to jest, bo można sobie szybko kasę podbić.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution