Witam Państwa!
Jestem tu nowy, więc wypadało by się przedstawić, ale nieodłączną częścią Rewolucji jest konspiracja, więc tego nie zrobię.
Mam tylko nadzieję, że nie będę się za dużo zbłaźniał idiotycznymi pytaniami przed tak zacnym gronem.
Pomimo, że jestem już stary (ćwierć wieku już minęło daaaawno
) zawsze grałem z pomocą "dopalaczy". Ostatnim przeze mnie tak wielbionym był FMRTE w FM2010. Wraz z tą edycją złożyłem postatnowienie, że więcej tego badziewia używać nie będę. I pojawiły się problemy...
MERITUM:
Gram w lidze francuskiej jednym ze słabszych zespołów. Musiałem łatać dziury ludźmi z ulicy. Ściągnąłem więc polaka (patriotyzm
) bez kontraktu koło 20 października, a więc już po rejestracji składu do rozgrywek. Mam go już tydzień a od dalej jest niezgłoszony do rozgrywek (Ma tą ikonkę w sekcji Inf.)
PYTANIE:
Kiedy będzie najbliższa rejestracja składu( Mam w grze datę 26.10.2010) lub kiedy będę mógł go zgłosić lub/i jak to się robi?
Za wszelką pomoc z góry dzięki!
Jestem tu nowy, więc wypadało by się przedstawić, ale nieodłączną częścią Rewolucji jest konspiracja, więc tego nie zrobię.

Mam tylko nadzieję, że nie będę się za dużo zbłaźniał idiotycznymi pytaniami przed tak zacnym gronem.
Pomimo, że jestem już stary (ćwierć wieku już minęło daaaawno

MERITUM:
Gram w lidze francuskiej jednym ze słabszych zespołów. Musiałem łatać dziury ludźmi z ulicy. Ściągnąłem więc polaka (patriotyzm

PYTANIE:
Kiedy będzie najbliższa rejestracja składu( Mam w grze datę 26.10.2010) lub kiedy będę mógł go zgłosić lub/i jak to się robi?
Za wszelką pomoc z góry dzięki!
Najnowsze posty