Liga francuska - rejestracja składu

bartoszkjtn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.12.2010, 20:27    Pytanie
Witam Państwa!

Jestem tu nowy, więc wypadało by się przedstawić, ale nieodłączną częścią Rewolucji jest konspiracja, więc tego nie zrobię. :)

Mam tylko nadzieję, że nie będę się za dużo zbłaźniał idiotycznymi pytaniami przed tak zacnym gronem.

Pomimo, że jestem już stary (ćwierć wieku już minęło daaaawno:() zawsze grałem z pomocą "dopalaczy". Ostatnim przeze mnie tak wielbionym był FMRTE w FM2010. Wraz z tą edycją złożyłem postatnowienie, że więcej tego badziewia używać nie będę. I pojawiły się problemy...

MERITUM:
Gram w lidze francuskiej jednym ze słabszych zespołów. Musiałem łatać dziury ludźmi z ulicy. Ściągnąłem więc polaka (patriotyzm:)) bez kontraktu koło 20 października, a więc już po rejestracji składu do rozgrywek. Mam go już tydzień a od dalej jest niezgłoszony do rozgrywek (Ma tą ikonkę w sekcji Inf.)
PYTANIE:
Kiedy będzie najbliższa rejestracja składu( Mam w grze datę 26.10.2010) lub kiedy będę mógł go zgłosić lub/i jak to się robi?

Za wszelką pomoc z góry dzięki!

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.12.2010 22:58    #1
Jeśli na ekranie składu w górnym panelu nie masz napisu rejestracja składu to będzie ona możliwa w najbliższym okienku transferowym tj. w zimie, od bodajże drugiego stycznia
Glory, Glory MAN UNITED !!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution