bug........?

thcxs Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.06.2006, 10:26    Pytanie
witam ja juz kiedys o to pytalem ale nie dostalem odp :( a wiec co moze byc powodem tego ze nie moge zwolnic zadnego zawodnika z druzyny(a potrafie to robic heh bo w poprzednim klubie juz zwalnialem), a i napewno nie jest to kwestia finansow bo mam 34mln euro :)
2 pytanie czy to jest normalne: manager lokomotiwu moskwa jest zagrozony utrata pracy, ja zglaszam swoje zainteresowanie obieciem tej posady, i dostaje odpowiec w mediach ze jestem pewniakiem co do tego stanowiska, czy jakos tak. manager lokomotiwu traci prace ja skladam podanie, i dostaje odpowiec o odbiorze mojego podania. i na tym sie konczy, a minelo juz jakies pol roku oczywiscie w grze od tej odp, a lokomotiw jest nadal bez managera czy to jest jakis bug ? no bo w koncu jesli mnie chca i ja chce tam przejsc to czemu mnie nie zatrudnia:/ troszke zamieszalem ale mysle ze ktos sie po lapie ;))

bartex55 Przodownik pracy

0
05.06.2006 12:53    #1
moze klub nie chce pozbyc sie zawodnika

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
05.06.2006 14:21    #2
1. bug
2. bug
:>
Co do pierwszego jeszcze - moze sprobuj rozwiazac kontrakt za porozumieniem stron?

Janek Partyzant

0
05.06.2006 15:01    #3
Pyt. 2 A moze wplyw na to ma jakie ligi sa zaladowane do bazy i jak nie ma rosyjskiej nie ma w bazie to chyba sie nie da?Tak sobie mysle ale nie znam sie na temacie

thcxs Partyzant

0
05.06.2006 15:27    #4
mam lige rosyjska i tez mysle ze to jest blad a wiec kolejne o to pytanie czy mozna to jakos naprawic bo niechce zaczynac gry od nowa ;//

thcxs Partyzant

0
05.06.2006 15:41    #5
soki ze nie napisalem tego w poprzednim komencie ;) ale czy np reinstal gry pomoze ? :|

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
06.06.2006 06:49    #6
Nie wydaje mi sie. Wszystkie dane na temat save'a sa zapisane w nim, wiec przeinstalowanie gry jako oprogramowania uruchamiajacego save'a raczej niewiele da. Nie da sie wobec tego tego naprawic, mozna tylko liczyc na jakas samoistna naprawe, ewentualnie sprobowac jakiej sztuczki. Na przyklad dodac nowego managera na stanowisku w Lokomotivie, po czym od razu przejsc nim na emeryture i wtedy sie zglosic jeszcze raz.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

0
06.06.2006 08:59    #7
sprzedaj go

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.