FM 11 Problemy !!

barti9516 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2011, 22:38    Pytanie
Witam
Otoz mam problemy z nowym Fm 11 :
po pierwsze skutecznosc na latce najnowszej mam z 10 sytuacji sam na sam i zero bramek moj rywal natomiast 2 sytuacje i ma 2 bramki co jest ?
po drugie przegram lub zremisuje mecz i juz nie wygram przez 10 kolejek
Wiem ze sie rozpisalem ale nie poto wydalem 130 zl zebym caly czas mial jakies bugi.

seba1702 Młody aktywista

0
07.01.2011 23:19    #1
Kolejny...

Nie po to wydałeś 130zł żeby przegrywać? O to Ci chodzi?

Fakt jest problem ze skutecznością w meczu z gorszymi rywalami, ale to nie powód by klnąć i nazywać to BUGIEM! Bug to jest błąd kodzie gry który uniemożliwia/utrudnia w znacznym stopniu grę. Bugiem nie jest problem ze skutecznością.

Zajmij się piłkarzami, taktyką, mieszaj, kombinuj, porozmawiaj, zajmij się ustawieniami indywidualnymi, popracuj, a swoje wyniki będziesz miał. Praca popłaca i zaczniesz zbierać żniwa swojej pracy.

Ja nie wiem czy jako jedyny nie mam problemów z najnowszą łatką? Ja nawet się cieszę, że gra zmusza do większego wytężenia mojej mózgownicy by popracować nad skutecznością i mi się udaje. Wg. mnie łatka poprzednia tak ułatwiła grę, że było aż za łatwo.

Jeśli nie podoba Ci się to wygraj swojego FM-a :-)... Wgraj na nowo i spatchuj tylko do poprzedniej łatki :-)
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

KrzysztofR Młody aktywista

0
08.01.2011 00:11    #2
Ja też nie mam. To tylko gra....

Yerdek Partyzant

0
08.01.2011 00:35    #3
seba1702 niezgodzie się z Tobą w jednej kwestii. Co do skuteczności w sytuacja sam na sam, ale i nie tylko takich, to ewidentny bug, który może nie uniemożliwia grę, ale na pewno też nie sprawia, że gra jest realistyczna. Gram w FM'a od wielu lat, zaczęło się od CM99/00, potrafię stworzyć skuteczne taktyki, odnoszę sukcesy i nadal gdy widzę jak mój napastnik z wykończeniem akcji 16, opanowaniem 17 i ogólnie wysokimi umiejętnościami przestrzela 3 sytuację sam na sam, później marnuje dwie następne dogodne, a na koniec nie trafia sam na sam z bramką, to naprawdę mam prawo sądzić, że ze skutecznością na tej łatce jest coś nie w porządku...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.