bład FM 2011

szit Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.02.2011, 23:48    Pytanie
Witam. Kilka dni temu zakupiłem orginalną wersję fm2011, zainstalowałem wersję 11.2.1. Dziś już 2 razy wystąpił błąd, po którym gra się wyłącza: "Program football manager 2011 11.2.1f164501 przestal dzialac". Wiecie co zrobić, żeby wyeliminować ten błąd?

Edit:
Dodam tylko że gram w lidze polskiej i tylko ta (a raczej te) liga jest dostepna. Baza danych mała, a gra ocenia mojego laptopa na jedną gwiazdkę:/. I tak chcę zacząć od początku, zmienić bazę danych na dużą i dodać wszystkie możliwe ligi oprucz oczywiście polskiej (tam chcę grać dalej) jako "tylko podgląd". To co teraz gram wydaje mi się mało realistyczne. Stąd moje kolejne pytania:
1. Czy taka konfiguracja się sprawdzi?
2. Czy patch 11.2.1 może być powodem tego błędu? Przed patchem nie grałem bo czekałem z kupnem gry na pojawienie się tej łatki.
3. Opcja "tylko podgląd" służy do tego, że wszystkie ligi rozgrywają normalnie swoje mecze, ja tylko nie mogę tam grać?
Wcześniej grałem w FM 2007, tam zagrałem kilkanaście sezonów, byłem już w 3 klasie rozgrywkowej w Anglii, (zacząłem od 6), walczyłem o awans wyżej i... save się uszkodził. Tak przynajmniej wyczytałem tutaj na cmrev. Chciałbym uniknąć powtórzenia tego traumatycznego przeżycia z mojej przeszłości, dlatego proszę was o pomoc:). Już wymyśliłem, że będę robił oddzielne save'y po każdym sezonie:).

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.02.2011, 11:35

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution