Problem z niezadowolonymi zawodnikami

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.02.2011, 23:04    Pytanie
Witam. Tak jak w temacie, mam ostatnio problem z fochami moich zawodników. Prowadzę Inter, zmierzam pewnym krokiem po tytuł w 1-szym sezonie gry ale radość z gry psuje jeden feler. Dwójka moich zawodników jest obrażona na kary pieniężne. Nie byłoby to nic dziwnego, gdyby nie to, że Samuel Eto'o z całkiem niezłą wartością temperamentu (10) i profesjonalizmu (15) nie chce ze mną rozmawiać już 2 miesiące. Częściowo może to tłumaczyć jego kontrowersyjność (16), ale wydaje mi się że to i tak za długo. Jeszcze gorzej jest z Materazzim, który nie odzywa się do mnie od 6 miesięcy - jego postawa wkurzyła mnie na tyle, że gościu wylatuje, ale chciałbym uniknąć tego samego z czarnuszkiem z Kamerunu. Domyślam się, że mam po prostu cierpliwie czekać na to, aż fochy adekwatne dla 10-latka w końcu zawodnikom przejdą. Pytanie tylko, ile ? No i dodam, że Eto'o 2/3 meczów gra nerwowo bez względu na to, gdzie gram, z kim i jaką odbyłem z nim rozmowę motywacyjną. Jeżeli nie strzeli gola to łapie kiepskie średnie, jak strzela to od razu po trzy. Chciałem mu zwrócić uwagę na słabsze występy, ale on nie ma ochoty ze mną gadać. Cierpliwie siedzieć i czekać, czy rozejrzeć się za zmiennikiem Milito ?

Kazimir Partyzant

0
21.02.2011 17:52    #20
Haha, Burbulek, to mi sie wlasnie podoba w FM ;) Ballotelli jak prawdziwy :D

Moze sprobuj go wypozyczyc tak jak neymara?

Burbulek Partyzant

0
21.02.2011 18:07    #21
Spróbuje go latem wypożyczyć. W każdym razie odrzucili jego prośbę i całe szczęście bo MC by był 28mln ojro do tyłu ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution