Witam. Nie wiem czy to ja mam problem z grą czy tak już jest w FM11 - mianowicie gram słabszą drużyną i zazwyczaj promuje zawodników, bywa tak, że całą podstawową "11" są zainteresowane jakieś kluby nawet publicznie dają do zrozumienia, że za wszelką cenę ściągną tego zawodnika do siebie.. lecz przychodzi okienko transferowe a ja nie dostaje żadnych ofert a gdy sam chce sprzedać zawodnika ustalam jego cenę np. 2x wyższą od rynkowej to dostaje ofertę z ceną rynkową co jest dziwne patrząc na to jakich transferów dokonują inne kluby..
mam taką politykę zazwyczaj sprowadzam zawodników za free bądź małe sumki, gdy się sprawdzi to robię świetny interes i promuje innych aż do skutku tj. coraz lepsi zawodnicy w kadrze. jednak w takich okolicznościach nie jestem w stanie za wiele zarobić. w FM10 z tego co pamiętam nie miałem takich problemów a wręcz przeciwnie, dostawałem coraz większe oferty gdy odrzucałem poprzednie..
mam taką politykę zazwyczaj sprowadzam zawodników za free bądź małe sumki, gdy się sprawdzi to robię świetny interes i promuje innych aż do skutku tj. coraz lepsi zawodnicy w kadrze. jednak w takich okolicznościach nie jestem w stanie za wiele zarobić. w FM10 z tego co pamiętam nie miałem takich problemów a wręcz przeciwnie, dostawałem coraz większe oferty gdy odrzucałem poprzednie..
Najnowsze posty