Gwiazdki,a PA

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2011, 18:14    Pytanie
Jak pewnie wszystkim wiadomo po zleceniu scoutowi obserwacji młodego piłkarza otrzymujemy raport, w którym potencjalny przyszły poziom umiejętności piłkarza jest wyrażony gwiazdkami. I tu rodzi się pytanie: jak się mają gwiazdki do PA?
Przykłady:
Paulo Henrique "Ganso" ze stałym PA = 186 przez ŚWIETNEGO scouta oceniany jest w przyszłości na 4 gwiazdki (swoją drogą świetny gracz, warty polecenia),
Mario Goetze ze zmiennym PA = -9 jest oceniany przez TEGO SAMEGO scouta również na 4 gwiazdki,
Yaya Sanogo także ze zmiennym PA = -9, znów oceniany przez TEGO SAMEGO scouta dostaje już tylko 3,5 gwiazdki.
I tu właśnie czas na moje pytanie- Czy mam rozumieć, że w tym przypadku Goetze wylosował PA z przedziału 150 - 180, ale raczej bliżej granicy 180, a Sanogo bliżej 150? Czy może jednak te gwiazdki od scouta wyrażają co innego, a nie PA? Osobiście uważam, że Sanogo zasługuje na trochę lepszą ocenę niż 3,5.
Dziwne wydaje mi się również to, że ten sam scout pokazuje obecny potencjał Rooneya na 3,5, a przecież to jeden z najdroższych i najlepszych napastników w grze...

P.S. Mój socut ma ocenę umiejętności i potencjału gracza na 20 i inne atrybuty psychiczne z przedziału 15 - 20.
Darkness... for me is where I shine

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.02.2011 12:04    #30
[quote=Kleyo]Canales ma PA 179, Ramsey był w październiku jedynym graczem z PA -10 w bazie.[/quote]
Sorry, Canales miał PA = -10 bodaj w FM 2010. Pomyliło mi się.
Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution