Błąd news liga mistrzów

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.02.2011, 20:44    Pytanie
siema
znalazłem błąd. po wygranym 2 półfinale w newsie pojawiło się info, że zdobyłem puchar.

drugim błędem(?) to gracz meczu dla zawodnika, który w 16 minucie dostał cz.k.
czy zdobyta bramka, ma aż tak duży wpływ ?
fakt faktem bramka świetna, strzał z własnej połowy na pusta bramkę ;D:D:D
ktoś miał kiedyś podobny problem, i czy będzie to w jakiś sposób naprawione?

dorzucam screena. http://img35(...)22s.jpg/

----

drugi błąd.
wiem, że trudno o idealny program, szczególnie z takimi szczegółam., podczas konferencji, po zwycięstwie w półfinale mam możliwość odpowiedzieć tak: http://img18(...)91q.jpg/
trudno liczyć na kilka mocnych drużyn, będąc w finale LM o.O
Samo pytanie też zostawia wiele do życzenia, bo jak mogę zastanawiać sie, czy stać mnie na finał, skoro już w nim jestem

:)

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.02.2011, 20:54

Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.